Către bărbații ambițioși
care știu că imaginea contează în viață:
"Nu se uită femeile la tine?"
Am o confesiune de făcut: acum trei ani, eram un dezastru din punct de vedere al felului cum mă îmbrăcam. Mi-era groază să merg chiar și pentru o oră la cumpărături.
aparitii media
Mă enerva și nu vedeam rostul să am grijă de felul cum arăt.
Eram programator... Tot ce știam e că într-o zi voi ajunge cel mai bun programator din lume și că doar ce ai în cap contează. Îngrijirea personală și vestimentația mi se păreau lucruri nefolositoare și superficiale.
Așa că mi-am petrecut mare parte din viață crezând cu tărie în ”învățat”. Puneam lipsa de rezultate pe seama faptului că nu muncesc destul de mult... Eram prea încăpățânat să cred altceva! Nici nu-mi trecea prin cap că felul cum te prezinți spune atât de multe despre tine...
Aveam, îmi amintesc, o pereche de blugi care i-am ”nimerit” extrem de largi. Vedeam cât de ridicol stau pe mine dar, deoarece dădusem o grămadă de bani pe ei, nu voiam să-mi iau alții. Mă rugam să se rupă odată însă, culmea, au ținut mai mult decât celelalte perechi. Așa că am mers luni de zile pe stradă cu ei.
E incredibil că,
...dacă ești îmbrăcat aiurea, nimeni nu îți spune în față! Te menajează ca să nu-ți rănească sentimentele însă, în același timp, te condamnă să repeți greșeala. Ajungi să fii bârfit și ironizat pe la spate toată viața din cauză că nu ai un minim de simț estetic.
Peste doi ani de zile... la o expoziție la casa de cultură a studenților... directorul se plimbă printre mese, cu microfonul în mână și camera de filmat în spate. Plin de studenți... ia vreo 2-3 la rând și îi întreabă de unde sunt și cum se simt la eveniment.
Ajunge la mine - eu eram foarte calm. Mă întreabă:
Dumneavoastră ce organizație reprezentați?
I-am răspuns că am venit la invitația unui prieten care avea niște picturi expuse acolo și a plecat, oarecum surprins că nu a nimerit persoana.
Cred că te-ai prins deja că felul în care eram îmbrăcat l-a făcut să creadă că făceam parte dintr-o organizație. Dar aveam eu vreo legătură cu ele? Nu. De fapt, eram doar un tip bine îmbrăcat care a venit să se simtă bine.
Crezi ca aceste situații opuse au fost întâmplătoare? Adevărul e că au fost niște exemple relevante din perioade diferite ale vieții mele. Între aceste două perioade, am învățat multe despre felul cum imaginea personală influențează percepția celor din jur.
Ce celebrități se mai îmbracă bine?
Am înțeles de ce o parte din succesul celebrităților se datorează vestimentației. Am văzut poze și înregistrări cu David Beckham, Lenny Kravitz, Johnny Depp și am înțeles instantaneu cât e de importantă imaginea.
Apoi m-am uitat la oamenii de pe stradă, colegi, cunoștințe, prieteni. Am interacționat cu oameni obișnuiți, care nu aveau nicio legătură cu micul ecran dar se îmbrăcau foarte tare și aveau și o personalitate pe măsură.
Așa că am început să testez, să încerc combinații și, mai apoi, să încerc să înțeleg de ce unele haine merg iar altele nu. Pe scurt, să-mi găsesc propriul meu stil. Acum pot spune în sfârșit că hainele pe care le port îmi vin "ca turnate".
De la a fi ignorat pe stradă de parcă n-aș exista, am ajuns la a fi asaltat de privirile feminine în fiecare zi a vieții mele. Îți imaginezi cum e să fii în pielea mea?
Însă nu m-am oprit aici...
Am început să caut studii pe tema asta în diferite publicații. Am rămas șocat când am văzut că, într-adevăr, există asemenea studii. Și TOATE ajung la aceleași concluzii:
Studiile arată faptul că oamenii care arată mai bine:
fac mai mult SEX și au partenere mai frumoase fizic
au mai mulți prieteni și cercuri sociale mai mari
au slujbe mai bine plătite (și șanse mai mari de reușită în afaceri)
iau note mai mari în liceu și facultate
și au rata de divorț mai mică.
Cele 5 motive de m-ai sus mi-au clarificat niște lucruri pe care... nu am vrut să le recunosc până acum. Nici măcar față de mine.
"Majoritatea bărbaţilor...
habar nu au să se îmbrace!"
Sunt sigur că vei fi de acord: majoritatea sfaturilor de stil sunt pentru femei. Ele vor tot timpul să arate bine, să fie în centrul atenţiei, să atragă privirile şi să fie agaţate de bărbaţi. Daca întrebi o femeie ce ţinută adoptă pe stradă, când iese cu prietenul sau chiar prin casă, o să ai parte de un răspuns foarte complicat!
Fie că vrei o schimbare de look sau doar să economisești până la o treime din banii cheltuiți lunar pe haine, ai venit unde trebuie.
Pentru ca tu să fii un bărbat atrăgător, ca să economisești sute sau chiar mii de lei pe an aruncate pe haine care stau aiurea pe tine... am scris pentru tine...
Cartea
"Fii cu stil!"
pentru bărbați

ediție tipărită

Această carte conţine o grămadă de tehnici şi sfaturi pentru a-ţi schimba ușor și repede imaginea personală. Vei arăta ca scos din revistă și vei câștiga respectul și admirația tuturor celor din jur.

Mai pe românește: îl pot face până și pe Bugs Bunny să arate ca David Bechkam chiar acum.
Rezultatele transformărilor în stil mă entuziasmează de fiecare dată când mă uit la pozele de înainte și de după... cum sunt cele de mai jos:
În această carte vei descoperi...
Cum să faci femeile să te abordeze ELE pe tine. În plus, vei fi asaltat peste tot pe stradă de privirile lor cu subînțeles...
Cum să atragi privirile trecătorilor pe stradă prin hainele pe care le porți. Imaginează-ți cum fiecare persoana pe lângă care treci te va privi cu admirație și respect.
Impresionează-ți colegele prin noile tale ținute și combinații de haine.
Fă-ți prietena să se îndrăgostească din nou de tine și de noua ta imagine.
Fii atracția tuturor petrecerilor și nunților la care vei merge de-acum înainte... dacă vrei
Depășește barierele sociale de comunicare prin valoarea pe care o vei arăta.
Fă o primă impresie de senzație la orice interviu pentru un job.
Impresionează fata pe care vrei să o cucerești. Fă-o să spună că ești cel mai sexy bărbat pe care l-a întâlnit vreodată.
Economisește sute de lei pe an cumpărând hainele care ți se potrivesc, nu cele mai scumpe.
Și foarte multe alte lucruri...
Vei afla cum să îți găsești hainele care să te avantajeze indiferent de ocazie. Ce culori ți se potrivesc și cum să le combini pentru atracție maximă.
Vei descoperi care sunt hainele care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.
Află cele 13 ponturi pentru cumpărături inteligente - cum să îți alegi hainele în funcție de ce ai deja în garderobă.
Îți voi spune cum să îți alegi acesoriile și să arăți că ai o viață sexuală activă.
Și multe, multe altele...
"FiiCuStil.ro m-a învațat ce să fac și ce nu
în materie de stil"
"O imagine bună se construiește greu și se distruge ușor. FiiCuStil.ro nu doar că m-a învațat ce să fac și ce nu în materie de stil, dar mi-a arătat și cum pot să-mi păstrez multe din obiceiurile vechi armonizate cu tendințele. Totul este pe un ton prietenos, într-un limbaj usor de înțeles și mai ales sunt sfaturi pe care oricine le poate aplica."
-Toader Păun,
Probabil te întrebi: de ce să ascult de Ovidiu?
Pentru că stilul mi-a transformat viața total. Eram afon la haine iar acum ma îmbrac foarte bine, și vreau și tu să ajungi la fel.
Sunt atât de pasionat de stil că deja am început să fac vâlvă... Iată imagini de la prima mea emisiune la TVR Cluj, în care mi-am prezentat cartea:
"E extraordinar ceea ce ai reusit sa comprimi in 200 de file"
"Da-mi voie in primul rand sa te felicit "for a job very well done" (cum spune englezul). E extraordinar ceea ce ai reusit sa comprimi in 200 de file, experienta a multor ani. In al doi-lea rand, ceea ce am apreciat cel mai mult la cartea ta, dupa calitatea informatiei bineinteles, este modul in care a fost scrisa, abordarea "cititorului", ca sa spun asa. Pot sa zic ca am simtit o foarte personal, ca si cum mi ar fi spus o un prieten la o iesire in oras, ceea ce lasa o impresie foarte buna asupra cititorului, psihologic mai ales. Singurele fisuri care le am observat printre randuri, au fost niste greseli de scriere pe aici pe acolo, dar nimic semnificativ. In ultimul rand, cred ca sfatul suprem este cel spre sfarsitul cartii, acela de a face in fiecare zi ceva pentru a contribui la succesul tau."
- Octavian A.

"M-a schimbat aproape radical din punct de vedere vestimentar"
"Am cumparat manualul "Fii cu Stil" in luna octombrie.La scurt timp persoanele cu care ma vad des au observat schimbari de look la mine. Lor li s-a parut ciudat ca eu nu purtam camasi prea des,iar acele camasi pe care le aveam nu stateau prea bine pe mine. In fiecare saptamana surprind aceste persoane cu ceva nou.Persoane cu care nu m-am mai vazut de cativa ani au ramas placut surprinse de schimbarile mele in materie de imbracaminte.
Eu ii multumesc domnului Lazar Ovidiu pentru intelegerea acordata si pentru faptul ca m-a schimbat aproape radical din punct de vedere vestimentar. Eu cred ca aceasta carte merita sa fie cumparata,deoarece pretul ei este mic in comparatie cu satisfactiile primite."
- Alexe Adrian-Mihai, Tulcea

"Nu mai trebuie sa rog fetele sa-si dea cu parerea. Acum le surprind"
"Pana nu demult stilul era pentru mine o chestiune pur aleatorie, uneori ma imbracam bine si primeam admiratii. Alteori imi stricam imaginea, din cauza discrepantelor intre cine sunt si cum ma imbracam.
Odata cu fii cu stil, am inceput sa reduc foarte mult din lucrurile aleatori, si sa ma imbrac intr-un mod congruent cu imaginea ce vreau sa mi-o creez.
Asortatul culorilor nu mai este ceva de domeniul SF, si nu mai trebuie sa rog fetele sa-si dea cu parerea. Acum le surprind :-)"
- Răzvan O.

"Mi-a placut capitolul 'Îmbracă-te cu stil pe bani puțini'"
"Cartea a venit intr-un moment extraodinar de bun. Aveam nevoie de ceva forte proaspete si idei noi. Mi-a placut capitolul ÎMBRACĂ-TE CU STIL PE BANI PUȚINI. Consider ca nu firma hainei ar trebui sa seteze calitatea ei, ci materialul din care e facut, cusatura, felul in care sta pe tine. Multi oameni se imbraca de la second, nu din moluri, si au simt al stilului mai dezvoltat. Arata mai bine cu ce se imbraca, chiar daca se imbraca de la second."
- Andrei F.
Cele mai frecvente 7 întrebări
legate de stil
1. De ce ar trebui să port haine cu stil, în fond?
R: Purtând haine cu stil, vei schimba percepția celor din jur despre tine în bine. Poți să alegi cât de tare vrei să ieși în evidență în funcție de cercurile sociale pe care le frecventezi.
2. Ce vor spune prietenii, familia sau colegii? Dacă or să râdă de mine?
R: E un lucru nou pentru ei să te vadă așa. Dar, pe termen lung, le vei câștiga respectul Nu îți vei schimba toate hainele dintr-odată, trebuie să o iei progresiv. Schimbarea nu poate fi mai drastică decât îi dau TU voie să fie. Dar nici limite nu există.
3. Îmi dau seama că lucrurile astea merg, dar nu cred că ar merge pentru mine... pare foarte complicat.
R: Nu e complicat deloc. Schimbă câte un articol de îmbrăcăminte pe rând. Apoi nu trebuie decât să vezi reacțiile celor din jur. Iar aceștia te vor respecta când văd că te respecți pe tine însuți.
4. Deja mă îmbrac bine! Nu am nevoie de așa ceva!
R: Nu mă pot abține să nu râd când aud asta. Majoritatea se îmbracă generic dar, nu știu din ce motiv, se cred maeștii în stil. Să te întreb ceva: se uită lumea după tine pe stradă? Femeile? Dacă nu, atunci te învăț eu ce și cum. Citește mai departe.
5. Sunt student. N-am atâția bani să dau pe haine. Ce mă fac dacă sunt la buget redus?
R: Poți să te îmbraci de la second fără probleme și să arăți de milioane. Ține minte, ținuta e cea care contează, nu fiecare articol de îmbrăcăminte luat în parte. Dacă ar fi un singur lucru cu care aș vrea să rămâi de la mine, acesta ar fi: ținuta per anssamblu contează mai mult decât orice haină, indiferent de firmă.
6. Chestia asta nu e de mine. Am deja o nevastă sau o prietenă. Ce-o să zică când o să mă vadă?
R: Glumești? Femeile adoră moda. În plus, încearcă tot timpul să găsească metode să-și convingă bărbații să aibă mai mult grijă de imaginea lor. De multe ori li se face rușine când ies cu ei în lume dacă nu se îmbracă bine...
7. Sunt prea bătrân. De ce m-ar interesa o carte despre clasă și stil?
R: Bărbații mai în vârstă au mai multă clasă pentru că viața i-a învățat cum să se exprime și cum să se respecte. Ia-o pe scurtătură și învață în câteva ore ce lor le-a luat o viață de om...
Iată cuprinsul pe larg al acestei cărți:
Capitolul întâi: igienă personală
Cum să arăți ca scos din revistă având grijă de pielea ta. Plus, sfaturi specifice dacă ai pielea sensibilă.
Pari cu 2-3 ani mai tânăr aplicând cei patru pași pentru o piele mai tânără.
Bărbierește-te corect, rapid și fără dureri. Nu mai repeta în fiecare zi greșelile care îți distrug pielea feței.
Află ce tunsoare ți se potrivește în funcție de mai multe criterii. Poze incluse.
Capitolul al doilea: costumele
Găsește-ți costumul perfect. O să arăți extraordinar în el dacă ții cont de toate criteriile mele: culoare, model, tipul tău de corp și multe altele...
Cum sa întreții costumul pentru a-i prelungi durata de viață cu luni sau chiar ani de zile!
Capitolul al treilea: cămășile
E timpul să renunți la tricouri. Cămășile te vor face mai sexy și îți vor da mai multă clasă.
Ce cămăși merg la costum; cum să le cumperi și cum să le asortezi
Cum să alegi cămășile în funcție de forma feței E un detaliu de care puțini bărbați țin cont însă e crucial pentru ca tu să arăți bine.
Capitolul al patrulea: sacourile sport și puloverele
Cum să hipnotizezi orice femeie purtând un sacou sport. De fapt, vei face furori oriunde vei merge (atâta timp cât înveți să-l asortezi ca la carte).
Îți voi spune care sunt cele mai la modă pulovere pentru bărbați. Detaliile de la pagina 68 te pot transforma dintr-un tocilar în cel mai cool bărbat din încăpere.
Capitolul al cincilea: pantalonii și blugii
Arată clasă purtând pantaloni când toată lumea poartă blugi. Exemple de modele ce ies în evidență
Cum sa îți alegi blugii în funcție de tipul corpului, înălțime și greutate
Ținute concrete din cap până-n picioare cu blugi. Descoperă cum poți face ținute senzaționale pornind de la o simplă pereche de blugi.
Sfaturi pentru păstrarea blugilor mai mult timp. Am economisit peste 350 de lei anul trecut aplicând aceste sfaturi...
Capitolul al șaselea: încălțămintea
Cum să-ți alegi pantofii pentru fiecare ocazie: ținute de serviciu sau de ieșit în oraș. După ce să te uiți când îți iei o pereche
Iau în detaliu fiecare element al pantofului: material, șireturi, vârful pantofului, rama etc. Nimic nu scapă neanalizat!
Cu ce merge fiecare culoare de pantof. Exemple concrete.
Cum să probezi încălțămintea și cum să o întreții pentru a-i prelungi durata de viață. Vei economisi sute de lei pe an doar făcând asta!
Când și de ce sunt ghetele opțiunea ideală.
Cum să asortezi șosetele cu restul ținutei
Află metoda mea pentru împăturit șosete pentru ca acestea să ocupe mai puțin spațiu și să arate beton în dulap.
Și multe altele...
Capitolul al șaptelea: imprimeurile
Pătrățelele și dungile te pot scoate în evidență, dar trebuie să fii foarte atent la ele. Îți voi spune cum la pagina 107
Cum să combini mai multe imprimeuri (dungi, pătrățele etc.); secrete pe care nici femeile nu le știu
Capitolul al optulea: accesoriile
Află tot ce trebuie să știi despre curele. Cu ce le asortezi pentru prime impresii de durată. Ce se poartă la costume și ce poți purta când ieși în oraș
Cum să păstrezi și cum să probezi curelele
Tipuri de ceasuri, fiecare cu ce merge, idei de cum să la asortezi cu restul ținutei
Alege ochelarii în funcție de personalitate și forma feței
Ce lentile te protejează și te avantajează în ca să arăți ca scos din revistă
Tipuri de brățări; alege ceea ce te reprezintă
Femeilor le plac bărbații sexy... Află ce inele poți purta pentru a le atrage
Ce cravate poți alege la costum și ce cravate merg când ieși în oraș. Ieși în mod deschis în evidență purtând un accesoriu care emană clasă și de care puțini bărbați îndrăznesc să se atingă
Știai de existența butonilor la cămașă? Vezi cum te pot scoate în evidență chiar și în situații informale
Mizează pe accesorii și în perioadele reci ale anului; află ce eșarfă ți s-ar potrivi
Învață să faci două tipuri de noduri la eșarfă ușor și repede. Poze pas-cu-pas incluse.
Scapă de buzunarele pline. Alege o geantă la modă pentru bărbați.
Fii cu stil și când e ger afară. Ce mănuși ți se potrivesc și cum să le asortezi la restul ținutei.
Și multe, MULTE altele...
Capitolul al nouălea: paltoanele și jachetele
Află care sunt tipurile de paltoane pentru a-l alege pe cel care ți se potrivește
Nu vrei palton? O jachetă este cu siguranță alternativa. te învăț la ce să te uiți când cumperi
Capitolul al zecelea: pune în aplicare
Află cum să te îmbraci în funcție de corpul tău. De-acum încolo haniele vor sta ca turnate pe tine. Ascunde kilogramele în plus (sau în minus!)
Află ce culori ți se potrivesc și cum să le asortezi în funcție de tipul tău de ten.
Asortează ținutele ca un maestru în stil. Vei atrage priviri oriunde te-ai duce
Haine peste haine pentru impresii de senzație? Da, cu layering! Îți spun tot ce ai nevoie să știi despre acest subiect
10 ținute comentate din cap până-n picioare. Poze incluse pentru fiecare
Cum să te îmbraci cu stil pe bani puțini. 13 ponturi care vor plăti prețulînzecit pentru această carte
La ce să te uiți când alegi hainele pentru a nu lua ”țeapă”
Și o grămadă de alte lucruri...
Stai puțin! Mai am încă un capitol pentru tine...
Capitol BONUS: atitudine și stil
Află secretele unei prime impresii de senzație
Îți voi spune cum să devii un maestru în stil. Vei fi de neoprit când vei afla pașii pentru a ajunge acolo.
Și multe de alte lucruri...
Comandă acum și vei primi, atașat la carte, o scrisoare confidențială semnată de mine unde îți voi spune:
1. Cum să citești cartea pentru rezultate maxime
2. Planul tău de acțiune ca să îți schimbi garderoba pas cu pas
Această carte te poate transforma efectiv într-un maestru al stilului. În plus, dacă rezervi cartea acum, primești nu numai cartea prin curier rapid dar și:
3 bonusuri GRATUITE
SUPER BONUS #1: 37 reguli de stil masculin
(costă în mod normal 17 lei)
Află în câteva minute care sunt greșelile și regulile de stil din cauza cărora ai ratat o grămadă de ocazii în viață. Repară greșelile critice cât mai rapid și începe să ții cont de regulile de bază, cât mai repede.
SUPER BONUS #2: 7 + 1 secrete de seductie pe Internet
(costă în mod normal peste 30 de lei)
Conține metode simple de a vorbi cu tipe pe net, a le scoate în oraș și... vezi tu ce ai de făcut mai departe.
SUPER BONUS #3: Raport: prima impresie văzută prin ochii femeilor
(în valoare de 17 lei)
Vrei să știi ce gândesc femeile? Am săpat adânc și am adunat niște statistici care arată clar care sunt factorii legați de fizic la care ele se uită.
Pune-te la punct din toate punctele de vedere pentru a face prime impresii de neuitat.

Comandă acum și vei avea acces instant la bonusurile în valoare de 64 de lei pe GRATIS, în momentul în care confirmi comanda!
Pentru că cele trei cărți electronice sunt în format pdf, vei avea acces la ele în momentul în care ai confirmat comanda pentru cartea tipărită, fără să plătești un leu!

OK, Ovidiu, dar cât costă cartea?
Informația cuprinsă în paginile aceste cărți e foarte multă... Găsești absolut TOT ce trebuie să știi despre cum să-ți faci o imagine de invidiat...
Un consultant de imagine va cere 80-90 de lei pe ora de consultație. Și mai au tupeul să te oblige să plătești pentru minim două ore.
Ghici câtă informație îți transferă ei de fapt? Cu mult mai puțină decât cât găsești în cartea mea. În câteva ore pur și simplu nu ai timp să acoperi o garderobă completă, de la costume la pantofi și accesorii.
Inițial m-am gândit ca prețul cărții să fie echivalentul a 10 ore de consultații. Am făcut un calcul și... 10 * 90 = 900 de lei! Mult prea mult.
Ce-ai zice dacă ar costa de 2 ori mai puțin... adică 450 de lei? Ai da 450 de lei ca să atragi oportunități și femei în viața ta, pentru tot restul vieții?
Nu, nu o să îți ofer cartea la 450 de lei. De fapt, n-o să ți-o ofer nici la 200... Nici măcar la 100.
Am decis să dau cartea la prețul unei ore de consultații de stil: 79 49 de lei. De fapt, cartea, valorează mult mai mult (mai ales dacă punem la socoteală prețul bonusurilor) însă, pentru o perioadă limitată, poți beneficia de această reducere.
Iată și garanția mea de 60 de zile:
Ia cartea și bonusurile și lucrează la imaginea ta timp de 60 de zile. E suficient timp să îți eie hainele care îți vor schimba simțitor viața.
Dacă ,în orice moment, în aceste 60 de zile, nu ești mulțumit de rezultate sau decizi că stilul nu este de tine, nu trebuie decât să returnezi produsul. Trimite-mi cartea înapoi și vei primi înapoi fiecare bănuț - automat.
Iar bonusurile ți le las cadou drept mulțumire că ai încercat sistemul meu.
Nu-mi vine în minte cum aș putea să fac să fie mai ușor și mai fără riscuri pentru tine.
- Ovidiu

DA, Ovidiu! Vreau să încerc sistemul "Fii cu stil!" chiar acum!
Înțeleg că pot să atrag femei foarte frumoase dacă mă îmbrac cu stil. Ba mai mult, vreau ca toate persoanele cu care voi intra în contact de-acum încolo să se uite la mine cu respect și admirație. Vreau să fiu auzit și vreau ca deciziile mele să cântărească mai mult.
Ovidiu, înțeleg faptul că voi atrage enorm de multe oportunități în viață când voi arăta super din punct de vedere fizic. Vreau să fac senzație la interviu, vreau să închei mai multe parteneriate de afaceri și vreau să mă număr printre ”norocoșii” care par să aibă totul de-a gata în viață.
Mai înțeleg faptul că, dacă nu sunt mulțumit de rezultate, beneficiez de garanția ta de 60 de zile.
De asemenea, știu că trebuie să acționez acum dacă vreau să beneficiez gratis de acele bonusuri care, doar ele singure valorează peste 70 de lei.
Deci ce opțiuni ai ca să înveți să te îmbraci bine?
Poți să îți alegi hainele ca și până acum, adică să mergi după ureche și după sugestiile vânzătoarelor care încearcă doar să vândă marfa...
...Poți să te uiți la tipii îmbrăcați mai bine și să încerci să ghicești cum au făcut. Nu merge dacă nu știi partea teoretică pentru că n-o să știi la ce să te uiți. În plus, fiecare e unic - ce merge la unul, nu merge automat și la celălalt.
Sau poți să citești o carte de stil care îți explică pe înțelesul tău cum să te îmbraci. Depinde de tine ce alegi.
Un ultim lucru pe care vreau să ți-l spun. Această carte a apărut din lipsa de informație vizavi de acest subiect. Sunt aproape sigur că NU vei găsi o sursă mai bună care să te învețe cum să te îmbraci și cum să arăți bine.

fondator FiiCuStil.ro
"Ce să mai, superbă carte"
"Am primit un mail într-o seară, cum că a apărut ediția a 2-a a cărții. Câteva secunde mai târziu deja comandasem o bucată. Am așteptat-o cu sufletul la gură, și când a ajuns, literalmente am devorat-o; am lăsat totul de-o parte și m-am apucat să citesc, la 5 ore după ce-o primisem deja o parcursesem aproape pe jumătate.
Acum, când scriu asta, la fix 3 zile după ce mi-a ajuns pe mână, ce pot să spun este: glossy, glossy, glossy - yum yum carevasăzică, apoi ar mai fi de menționat faptul că este scrisă de bărbați pentru bărbați, în sensul că ți se vorbește "pe limba ta" fapt care face cartea asta o lectură foarte plăcută, nu ai nicio clipă sentimentul unei lecturi inaccesibile, iar în cazul meu (și poate și al altora care o vor citi) am avut parte și de și de o obsesie care cu greu mi-a permis să pun cartea jos până s-o fi citit complet.
N-am citit o carte mai folositoare în viața mea (în afară de Codul Bunelor Maniere :D), este pur si simplu o lectură indispensabilă, "let alone" captivantă, nu mai spun de pozele care se găsesc în număr de cel puțin una, la fiecare 3 pagini și care sunt incredibil de folositoare ca să-ți faci o idee despre subiectul în discuție."
- Bogdan S.

"Este foarte bine documentata cu foarte multe informatii"
"Am citit cu deosebit interes cartea trimisa de tine si vreau sa te felicit pentru ceea ce ai facut. Este foarte bine documentata cu foarte multe informatii pe care adesea imi doream sa le aflu, sa imi fac o idee si nu aveam de la cine....practic pe piata nu exista un asemenea ghid sau manual.
Ar fi ideal ca in fiecare oras din tara sa se afle si pe rafturile librariilor aceasta carte. Multi tineri ar avea de unde invata si de unde sa isi face o idee clara despre ceea ce sa poarte si cum. Felicitari !"
- Dumitru L., București
Contact | Termeni și condiții

Copyright (C) 2009-2022 www.FiiCuStil.ro - Toate drepturile rezervate


Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: [email protected]
www.anpc.gov.ro
Începând cu luna Ianuarie 2016, cumpărătorii online români pot accesa această pagină pentru a contacta organismul SOL și a depune o reclamație legată de produsele comercializate pe acest site.