Uniunea dintre stil și fotografie

seremi

De multe ori, felul cum este făcută fotografia unei ținute poate influența felul cum percepem atât ținuta cât și persoana pe care o îmbracă. Se vede acest lucru la ediția În desfășurare a concursului de ținute ediția a 7-a: unii concurenți au niște ținute bune însă pozele nu beneficiază de luminozitatea necesară.

Vreau să îți prezint astăzi niște poze făcute de Mihai Sereșter, fotograf profesionist. Ținutele ne duc parcă în timp, pe vremea când costumele și sacourile erau ceva obișnuit. Vreau să te uiți nu numai la ținute ci și la calitatea fotografiei, pentru că fiecare poză spune povestea ei.

sacou sport bleumarin cu cravata si blugi

sacou, jeansi, cravata si palarie

sacou sport bleumarin, camasa alba si cravata albastru inchis

costum de lana

costum de lana si baston maro

costum de lana si ceas cu curea maro

Pentru mai multe detalii precum și sfaturi legat de fotografie, vizitează blogul lui Mihai Sereșter la http://seremi-studio.com/

Întrebare: care din ținute îți place cel mai mult? Care a fost detaliul care te-a atras la ea?

8 Replies to “Uniunea dintre stil și fotografie”

 1. La sacoul cu doi nasturi, al doilea nasture(de jos) nu se inchide, iar la sacoul cu trei nasturi se inchide nasturele din mijloc(obligatoriu), iar cel de sus se inchide optional. Tipul nu respecta reguli elementare legate de modul in care se poarta un sacou.

 2. In afara de cele spuse mai sus de Alex ar trebui sa isi lase ultimul nasture de la camasa descheiat daca nu isi pune cravata/ papion sau o esarfa la gat,caz in care ar trebui totusi descheiat!…la oricare/fiecare din tinute se putea atasa si o batista de buzunar!…De ce e asa de greu sa facem asta?…
  De bine?..Asortari bune (compozitii bune ale tinutelor,cromatica buna…)in ansamblu e ok,dar as fi vrut sa vad pozele intregi: nu stim cum cad pantalonii pe pantofi,ce pantofi are(forma ,culoare)deci…se putea ceva mai bine!

 3. Chiar daca nu a respectat cateva reguli despre purtarea sacoului sau a camasii , foarte mult efect asupra tinutei o are atat cromatica cat si alegerea masurii.
  Parerea mea multi dintre noi avem haine care ar putea arata mult mai bine daca le-am pune mai bine in valoare , daca am combina mai cu atentie culorile.Nu in ultimul rand este vorba de masura hainei , care conteaza foarte mult.De multe ori vad pe strada persoane care se imbraca ori cu tricouri sau camasi mulate si parca ar fi niste gay , ori cu camasi foarte largi si nici in acest caz nu e deloc bine.Vad ca mai nou chiar a devenit o problema sa gasesti o haina care sa iti vina foarte bine pe corp.

 4. Oricand e loc de mai bine. Ar fi putut merge si mai departe cu niste poze facute in afara in care sa apara cateva paltoane clasice (presupunand ca pozele au fost facute iarna, evident).

  Pe mine m-a socat poza cu bastonul cand am vazut-o prima data, e foarte extravagant pentru varsta lui. In schimb m-a dus cu gandul la un alt accesoriu rar, si anume ceasul de buzunar. Acesta ar fi putut fi atasat printr-un lant la o vesta cu nasturi.

  De asemenea, as fi vrut sa vad si un sacou cu revere ascutite sau poate o camasa si un costum ambele cu guler mandarin. Seremi, ce zici, poate data viitoare? :D

 5. imi place combinatia de culori si contrastul la poza in sacou mov. In schimb cred ca incearca prea tare sa para stilat. De bine: se vede ca pozele sunt gacute intr-un studio profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *