Cum să împăturești șosetele în 5 pași simpli

sosete

Nu demult am primit un e-mail de la un cititor al site-ului în care mi-a spus cât era de încântat de faptul că și-a făcut ordine în sertarul cu șosete. Ba mai mult, a pus și niște poze de înainte și de după.

Înainte, șosetele arătau cam așa:

sosete inainte

Iar acum arată așa:

sosete dupa

Desigur, cititorul are cam multe șosete albe și urmează deja să achiziționeze altele în culori mai potrivite.

Mailul acesta m-a determinat însă să îți pun la dispoziție pozele care te învață pas cu pas cum să împăturești șosetele. Așadar…

pasul1

Pasul 1: Poziționează șosetele în fața ta, întinse, una peste alta, cu călcâiul înspre exterior și partea în care intră degetele în stânga. Ai grijă sa NU fie intoarse pe dos.

pasul2

Pasul al 2-lea: împăturește șosetele cu mâna stângă, astfel încât să acopere palma dreaptă.

pasul3

Pasul al 3-lea: scoate mâna dreaptă și plaseaz-o în schimb pe cea stângă, ca în imagine. Apoi împăturește cu mâna dreaptă, astfel încăt să acoperi palma stângă. Degetul mare rămâne deasupra.

pasul4

Pasul al 4-lea: scoate mâna stângă și plaseaz-o sub ambele șosete împăturite, iar degetul mare să intre în gaura superioară.

pasul5

Pasul al 5-lea: introdu în aceeași gaură degetul mare de la mâna dreaptă și, ținând măna stângă fixă, trage cu cea dreaptă pentru a întoarce pe dos șoseta superioară. Acoperă restul “ghemotocului” deja format, astfel ca mâna stângă să fie acoperită de gaura șosetei superioare.

Iată și rezultatul final:

rezultatul final

Simplu, nu?

4 Replies to “Cum să împăturești șosetele în 5 pași simpli”

  1. da,chiar simplu aș putea spune. în orice caz,felicitări pt site-ul fiicustil.ro ,întâmplător am dat peste el anul acesta și îmi pare rau ca nu am dat peste site mai de mult,am avut multe de învățat de la Ovidiu și am și de acum. tot respectul acestui om:)

  2. Deobicei eu le bag una intr-alta si le arunc in sertar :D
    Multumesc pentru articol! Cred ca este foarte util in primul rand pentru barbatii care locuiesc singuri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *