graffiti

6 hobby-uri ce îți dezvoltă simțul estetic

Dacă flacăra atracției pentru stil vestimentar masculin s-a mai estompat, e ok. Orice hobby ai avea, vine un moment în care vrei să încerci ceva nou, ceva revigorant. Din fericire, odat cu maturizarea internetului ai de unde alege.

Am ales pentru tine 6 hobby-uri ce îți vor duce simțul estetic la nivelul următor… iar asta te va ajuta să vezi fashion-ul cu alți ochi și să te îmbraci mai bine.

camera

Hobby-ul #1: fotografie

În ultimii ani, nu numai că smartphone-urile au devenit din ce în ce mai bune la a face poze, dar și DSLR-urile s-au ieftinit și au făcut progrese mari.

Dacă nu ai bani de un aparat profesionist, nu e nicio problemă: te poți juca cu telefonul, aplicând diversele sfaturi de compoziție, și tot felul de tips and tricks. În cel mai rău caz, vei face poze mai bune cu ținutele tale. Există o tonă de informație gratuită pe net, începând de la bloguri și canale de YouTube, și terminând cu cursuri offline de fotografie.

design interior

Hobby-ul #2: design interior/exterior

Dacă ai un apartament de mobilat, sau dacă vrei să ajuți un prieten, învață reguli și lasă-te inspirat de diversele bloguri de design interior. Vei vedea că asortările de culori pe care le faci în ținute merg și aici.

Am făcut acest lucru când mi-am mobilat propria casă, iar rezultatul a fost destul de bun pentru cineva care habar nu avea de design interior. A durat aproape un an, timp în care am gândit cu atenție fiecare detaliu, și m-am răzgândit de zeci, poate chiar sute de ori. Dar a meritat.

femei imbracate cu stil

Hobby-ul #3: stilul vestimentar feminin

OK, poate că e cam mult spus hobby, dar merită să arunci un ochi peste ce se întâmplă în lumea vestimentară a femeilor, una mult mai mare și mai complexă, fie și pentru faptul că vei avea mai multe de discutat la prima întâlnire.

bentley

Hobby-ul #4: Mașini

Dacă simțul tău estetic se simte plictisit, oferă-i o provocare devorând informații despre mașini. Fie că vorbim de mașini clasice sau de modele ultimul răcnet, cu siguranță te vei lăsa prins pe nesimțite de atenția la detalii pe care designerii de mașini o au. Trebuie doar puțin antrenament.

Hobby-ul #5: artă

Picturi. Sculpturi. Orice formă de artă cu o componentă vizuală îți poate duce simțul estetic la nivelul următor. Găsești pe net câte vrei, din ce epocă vrei, trebuie doar să fii atent și, preferabil, să iei notițe. Nu de alta dar rata de retenție va fi mai bună.

Hobby-ul #6: arhitectură

Nu cred că te poți uita la uimitiarele clădiri moderne din marile orașe și să rămâi nepăsător. Ingeniozitatea și designul lor futurist te va lăsa cu siguranță mască. Și să nu uităm de vehicle clădiri, de sute și sute de ani, în diverse stiluri, din care cu siguranță găsești și în orașul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *