Moda toamnă-iarnă 2010

moda 2010

Ce se poartă în această iarnă?

Dacă îți place să arunci câte un ochi asupra ultimelor tendințe în moda masculină pentru a te inspira, îți voi spune care sunt acestea pentru iarna 2009 – 2010.

Gucci: negru

Sub pretextul că negru înseamnă clasă, Gucci spune că acesta e singura opțiune în această iarnă. Fără drept de apel, toate ținutele aceastora sunt negre. Petele de culoare sunt foarte puține. Te invit să arunci o privire mai jos:

Prada: negru, alb, maro

Și Prada susține acest trend de a purta negru însă mizează din când în când și pe alb sau maro.

Roberto Cavalli: negru, maro

Mai generoși cu culoarea decât precedenții, cei de la Roberto Cavalli merg tot pe negru și maro. În plus, multe ținute prezintă pete de culoare roșii, albastre, aurii sau chiar verzi.

Versace: alb, negru, gri

Comentariile mele

Prezentările de mai sus sunt doar pentru delectare și nu ar trebui să-ți influențeze extrem de mult deciziile pe care le iei când îți cumperi haine. Nu deveni o victimă a modei! Moda e schimbătoare; într-un an se poartă o culoare, în alt an altă culoare sau alt stil – e foarte greu să fii la modă pe bani puțini. În schimb, dacă urmezi regulile (destul de lejere) ale stilului, îți vei forma propria garderobă și vei atrage priviri pe stradă prin bunul gust și unicitatea de care vei da dovadă.

Învață cum să-ți alegi hainele în funcție de tipul corpului, complexitatea pielii și înălțime. Ia-ți haine care să te avantajeze pe tine, nu cele care stau bine pe fotomodelele de la televizor.

Dacă nu știi de unde să începi, accesează câteva din articolele de pe acest blog, cum ar fi:

sau aruncă o privire peste manualul Fii cu stil, unde am luat la rând fiecare articol de îmbrăcăminte din moda masculină. Vei găsi acolo explicat cum să îți construiești o garderobă care să se potrivească gusturilor și personalității tale, una imună la schimbările modei:

manual de stil masculin

3 Replies to “Moda toamnă-iarnă 2010”

  1. In plus, moda e creatia industriei pentru consumatori…
    Moda ne forteaza sa schimbam haine in stare impecabila, pentru simplu fapt ca “nu mai e la moda dom`le”…
    Interesante video-uri, si am vazut 2-3 frizuri si mai interesante :)

  2. Aaaa, tot respectul, dar eu am vazut mai mult gri in prezentarea de la Guci, iar petele de culoare albastre si mov sunt chiar multe.
    Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *