Moda Barbati Toamna Iarna 2012 – 2013 [VIDEO]

dsquared2

Dacă nu ai simțit încă faptul că temperaturile au început să scadă, articolul meu are misiunea neplăcută de a-ți reaminti că intrăm imediat în toamnă.

Și nu putem face asta fără a vedea ce sugestii ne oferă marii designeri vestimentari.

Ca de obicei, am compilat o listă de videoclipuri YouTube cu spectacolele care prezintă colecțiile toamna iarnă pentru bărbați 2012 – 2013.

Vizionare plăcută!

Armani

Dacă ești genul mai rezervat și căruia îi place ideea de clasă, nu ai voie să ratezi colecția Armani.

Negrul e la loc de cinste (ca în fiecare colecție de-a lor dealtfel), și poți vedea cu ce culori au reușit să îl asorteze.

Un alt aspect interesant al acestor ținute sunt tăieturile care cu siguranță îți vor aduce aminte de colecțiile aceleiași case de modă din anii precedenți.

Dsquared2

Dsquared2 este te departe colecția de la care vei avea cele mai multe de învățat. deși unele ținute sunt exagerate coloristic, asortările de culori sunt cu siguranță interesante.

Yves Saint Laurent

YSL pariază pe negru în această toamnă-iarnă și, dacă ești genul rocker, vei găsi destule ținute care să îți ofere idei despre ce ai putea purta în următoarele două anotimpuri.

Roberto Cavalli

Dolce & Gabbana

Ports 1961

Urmărește cu mare atenție costumele:

Valentino

Întrebare: care din ele colecții ți-a plăcut cel mai mult?

9 Replies to “Moda Barbati Toamna Iarna 2012 – 2013 [VIDEO]”

  1. O intrebare grea sa raspund care dintre colectii mi-au placut cel mai mult pentru ca toate sunt frumoase cu tine extrem de interesant pe care merita incercate ,insa foarte frumoase costumele din colectia Valentino respectiv Ports 1961.Si sa rasppund la intrebare, colectia Dsquared2 imi place cel mai mult.

  2. Eu personal as merge pe Cavalli si Ports 1961. Ca intotdeauna tine doar de preferintele personale. Per total toate colectiile sunt frumoase, nimic de comentat la capitolul asta.

  3. Da, intr-adevar consider ca cel putin mie, imi place si incerc sa ma incadrez ca stil vestimentar celor de la Dsquared2.De asemenea merita sa aruncam si o privire atenta asupra frizurilor…interesante

  4. Si eu as merge pe Cavalli si Ports + cateva tinute de la Valentino. In rest, celelalte colectii nu m-au impresionat aproape deloc.

  5. Dupa ce le-am vazut pe toate m-am hotarat imediat. Colectia toamna-iarna 2012/2013 Dsquared2 mi-a placut cel mai mult. De ce? E simplu! Au mai multe culori(uneori prea multe), imprimeuri interesante si combinatii mai numeroase si mai bune. Multe din culori se potrivesc si asorteaza de minune. Celelalte colectii au fost frumoase, vad ca s-a mers mult pe nuantele de negru. Negru exprima clasa si merge cu orice dar in ultima vreme mie imi inspira si monotonie, uneori. Cati barbati vedem imbracati simplu si cu mult negru care exprima monotonie. A devenit parca ceva normal sa ii vedem tot timpul. Incurajez colectia Dsquared2 pentru ca ajuta sa iesim ceva mai mult in evidenta. Ceva mai colorat nu ar strica si ne-ar face mai diferiti. Uitati-va din nou la colectie si vedeti cate tinute care au culori exprima curaj, incredere si creativitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *