[Mi-am cumpărat] Batistă de buzunar și pantaloni scurți!

Stii cum se spune că trebuie să-ți faci iarna car și vara sanie? Văzând pantalonii scurți la 40 de lei, adică reduși la 40-50% față de cât ar costa primăvara sau vara, nu am putut să nu-i achiziționez.

Batista de lână a fost o surpriză plăcută și, fiind la același preț cu pantalonii (magazine diferite), am luat-o. Mai rar să găsești batiste de buzunar din lână, mai ales în prag de iarnă, atârnând prin mall la un preț bun.

Piesă vestimentară: batistă de buzunar
Material: lână
Culoare: maroniu cu albastru închis
Marca: Zara
Preț: 39 lei
O voi purta cu pea-coat-ul bleumarin

batista de buzunar maro cu albastru inchis

batista de buzunar maro cu albastru (detaliu)

Piesă vestimentară: pantaloni scurți
Material: 95% bumbac
Culoare: gri
Marca: Be You
Preț: 39 lei
Îi voi purta cu tricouri, tricouri polo, cămăși cu mânecă lungă sau scurtă etc.

pantaloni scurti gri

11 Replies to “[Mi-am cumpărat] Batistă de buzunar și pantaloni scurți!”

 1. mi se pare aberant unde s-a ajuns, sa dai 40 lei pe o bucata de 20×20 de material care mai are atarnata si o eticheta zara..cat de plictisiti suntem noi ca oameni de am ajuns sa facem asta.
  Ovidiu sa nu ma intelegi gresit, iti apreciez munca si tot ce faci, ba chiar as putea spune ca imi si place bucata aia de material.

 2. De ce nu imbraci noile articole ca sa ne dai exemple de tinute? sa vedem cum apare pe tine si ce idei ai?

 3. Silviu :

  mi se pare aberant unde s-a ajuns, sa dai 40 lei pe o bucata de 20×20 de material care mai are atarnata si o eticheta zara..cat de plictisiti suntem noi ca oameni de am ajuns sa facem asta.
  Ovidiu sa nu ma intelegi gresit, iti apreciez munca si tot ce faci, ba chiar as putea spune ca imi si place bucata aia de material.

  Te inteleg, Silviu. Acesta e traiectoria. Cu cat nivelul de trai creste per ansamblu, cu-atat oamenii vor cheltui bani pe lucruri de care nu au neaparata nevoie sa supravietuiasca.

 4. @Andreiu
  de acord cu tine pana la un punct. urmarind, din …comuna, ca e mai putin decat provincie orashul in care locuiesc, sa-mi cumpar cateva batiste, nu de buzunar, normale, de sters nasul sau fruntea, am constatat ca in afara de bucati de tifon chinezesc nu exista altceva pe piatza. 40 de lei, din pacate, inca nu-mi permit sa dau nici pe o camasa, dar, pentru un sacou care ma costa doar croitorul 250-350 de lei, 30-40 de lei jur ca intra in maruntis.

 5. Cosmin,

  la preturi mici, din pacate nu vei gasi nimic de calitate. La multe articole vestimentare este valabila regula ca, ceva mai de calitate, te tine si mai mult si, in timp isi merita investitia.

 6. O asemenea batista din lana ar merge oare la un sacou bleumarin care nu e din lana (material sintetic – cel mai probabil, poliester)? sau este mai bine a fi purtata la o haina gen pea-coat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *