imprimeu polka

Imprimeul polka

Deși sunt gata să pun pariu cu oricine că încă nu am scăpat de ninsori, primăvara își face simțită prezența. Și, ca în fiecare an, încercăm să găsim metode de a aduce un suflu nou în ținutele noastre.

Am vrut, de această dată, să aleg un singur lucru pe care să îl poți încerca. Am pornit de la premisa că nu vrei neapărat să cumperi foarte multe haine, ci vrei doar o singură piesă vestimentară (deocamdată).

De ce să nu alegi o piesă vestimentară cu puncte polka?

De ce polka dots

Sigur că acest imprimeu este unul puțin mai feminin, din cauza formelor rotunde pe care le conține. Însă asta nu înseamnă că nu poate constitui atracția unor ținute extrem de masculine.

De fapt, cămășile cu polka dots există prin magazine de ani de zile (cred că Zara a avut și are mai multe modele de acest gen). Văzând prin club băieți purtând asemenea cămăși pe vremea când eram mai puțin interesat de stil, acestea ieșeau întotdeauna în evidență din marea de cămăși alte.

Odată ce am început să experimentez cu imprimeuri, părerea mea despre polka dots nu s-a schimbat. Îl recomand cu căldură, mai ales că îl poți găsi pe o mare varietate de piese vestimentare, cum ar fi:

  • cravate și papioane
  • pantaloni lungi sau scurți
  • tricouri
  • șosete
  • și chiar pe piese vestimentare mai puțin purtate, cum sunt pălăriile și bretelele

Cu ce să încep?

Bună întrebare. Ar fi frumos dacă ai putea găsi imprimeul polka pe cât mai multe piese vestimentare, pentru a avea de unde alege. Din păcate, acest imprimeu este mai greu de găsit decât altele mai populare, precum omniprezentele dungi.

Așa că sugestia mea este să dai o tură prin magazine pentru a vâna în mod special acest imprimeu. Probează toate piesele vestimentare pe care le găsești, uitându-te cu atenție și la eticheta interioară.

Apoi te rog să te gândești la piesele vestimentare pe care le ai deja în garderobă. Dacă ai tendința să porți culori mai închise, o cravată polka dots albă cu buline roșii sau albastru deschis va aduce o binevenită pată de culoare în ținutele tale.

Îți urez spor la cumpărături și te las cu câteva ținute ce includ acest imprimeu de pe Lookbook.nu…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *