Asa nu…

Moment jenant la o televiziune din (cred eu) Brazilia: Un prezentator a apărut în direct cu un sacou mult prea mare pentru el, motiv pentru care acestuia i-au fost aplicate niște ajustări de… ultim moment.

Oare chiar așa de scump să fie un croitor în acea țară?

sacou cu capse

Am decis să aflu mai multe despre această poveste, și, la scurt timp după ce am văzut poza, am găsit și unealta cu care se prespune că a fost ajustat acel sacou pentru un fit perfect:

capsator

… :)

Revenind pe un ton mai serios, desigur că nu mă aștept ca și tu să faci această gafă. Însă ea ne învață o lecție importantă: să nu încerci niciodată să devii creativ în momentul în care hainele tale nu îți vin așa cum ar trebui.

8 Replies to “Asa nu…”

  1. Este jenant, dar am vazut o astfel de “ajustare” intr-un mall. Toate hainele erau prinse la spate pe manechine. Cine stie ce-o fi fost in capul celor de acolo :))

  2. Da… haios chiar… Problema e relatia televiziunilor cu sponsorii vestimentari, politica de imagine si, nu in ultimul rand pretentiile directorilor de programe… Daca esti un prezxentator mai nou, trebuie sa te supui si nu intotdeauna ceea ce vrea sa porti cineva, ti se si potriveste dar, prostu’ de la pupitru tehnic vrea sa te vada asa… E complicat… asadar, radem si, ca-n viata nu-l criticam doar pe cel in cauza fiindca exista si altii in spatele lui.
    O zi buna!

  3. Poate n-o să vă vină să credeți dar eu lucrez într-o televiziune și vreau să vă spun că PESTE TOT se “ajustează” astfel ținuta prezentatorilor, în special la știriști, adică unde sunt cadre statice și doar din față, nu în show-uri unde prezentatorii trebuie să se miște prin platou fiind filmați din toate unghiurile.

    Ideea e simplă: aceeași haină va fi îmbrăcată de-a lungul vremii de mai mulți prezentatori, unii mai slabi, alții mai bine făcuți iar ca să stea perfect se recurge la aceste șiretlicuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *