Archive

Archive for February, 2013

Câți bani dau eu pe haine?

February 23rd, 2013 24 comments

barbat la cumparaturi

Ideea acestui articol mi-a venit acum 2 minute, văzând o reclama pe Facebook la incălțăminte.

Teniși Prada la 249 de lei?!?

Uau.

Instantaneu mi-au venit în minte tenișii Zara pe care mi i-am luat acum 2 săptămâni cu vreo 80 de lei. Sau pantofii brogue negri de calitate foarte bună pe care aproape i-am luat din Bata (Iulius Mall Cluj) la același preț magic de 249 de lei. Sau pantofii brogue negri pe care era sa îi iau săptămâna trecuta tot la 249. Sau…

Categories: General

Moda se schimbă, stilul rămâne la fel

February 20th, 2013 No comments

citat coco chanel

Categories: Uncategorized

Câteva reclame de stil și modă ce s-ar putea să-ți placă

February 17th, 2013 1 comment

brad pitt pentru chanel no 5

Recunosc că am neglijat subiectul modei în ultima vreme, motivul fiind acela că am încercat să mă concentrez cât mai mult pe sfaturi concrete de stil.

Câteodată, însă, e bine să mai iei câte-o pauză de la atâta predat/învățat așa că am căutat câteva reclame de modă și stil care să ne facă să medităm. :)

Și, deși majorității personajelor din aceste reclame pare să le fie frică de culoare, esența a ceea ce vor ei să transmită este acolo și merită să fie descoperită.

Categories: General

Atenția la detalii: portofelul

February 11th, 2013 10 comments

portofel maro din piele

Pe măsură ce achiziționezi haine și accesorii în garderoba ta, o să observi că devii din ce în ce mai atent la detalii. Iar unul dintre aceste detalii este portofelul.

Mulți bărbați neglijează acest accesoriu din simplul motiv că nu iese la vedere decât în anumite momente. De ce să arunci bani și pe așa ceva, se gândesc ei?

În primul și-n primul rând, nu trebuie să te preocupi de accesorii atâta timp cât nu ai hainele și pantofii puse la punct. Totul trebuie luat în ordinea importanței.

Categories: Accesorii