Archive

Archive for October, 2012

[Mi-am cumpărat] Batistă de buzunar și pantaloni scurți!

October 24th, 2012 11 comments

Stii cum se spune că trebuie să-ți faci iarna car și vara sanie? Văzând pantalonii scurți la 40 de lei, adică reduși la 40-50% față de cât ar costa primăvara sau vara, nu am putut să nu-i achiziționez.

Batista de lână a fost o surpriză plăcută și, fiind la același preț cu pantalonii (magazine diferite), am luat-o. Mai rar să găsești batiste de buzunar din lână, mai ales în prag de iarnă, atârnând prin mall la un preț bun.

Categories: Mi-am cumparat

Egalizatorul de stil [concept prototip]

October 20th, 2012 9 comments

egalizatorul de stil

foto (modificat): winamp.com

Poate că titlul și poza de mai sus ți se par nepotrivite pentru acest site. Însă vei vedea imediat legătura.

Am reușit în sfârșit să simplific stilul. Multă lume nu are această abilitate de a se îmbrăca bine. Și, pe bună dreptate, cantitatea de informație este destul de consistentă.

Am tot rumegat în ultima vreme o idee prin care încercam să reduc stilul la patru componente esențiale. Dar mai aveam nevoie de o metaforă, pentru ca toată lumea să înțeleagă cât mai simplu posibil.

Categories: Sfaturi practice

Opțiuni de jachete și pardesie pentru toamnă

October 7th, 2012 1 comment

denim jacket

foto: GQ

Deși anul acesta am avut foarte mult noroc de căldură și vreme bună, temperaturile ne forțează încet-încet să ne îmbrăcăm mai gros. Serile nu mai sunt o ocazie să facem layering doar cu o cămașă și un cardigan. Trebuie să adăugăm un al treilea ”strat”. Dar care?

Sunt mai multe opțiuni pentru jachete de toamnă, unele din ele le știi deja. Însă, vreau să le pun pe toate la un loc, pentru a face din acest articol un punct de referință.

Categories: Paltoane si jachete