Archive

Archive for May, 2012

În lumina reflectoarelor: designerul Junya Watanabe

May 26th, 2012 No comments

Junya Watanabe

Din când în când dau *din greșeală* de niște ținute de pe podiumuri extrem de interesante… și vreau instantaneu să aflu mai multe despre cine le-a creat.

Ultima mea ”descoperire” este designerul japonez Junya Watanabe.

Probabil nu ai auzit de el însă, după ce îți voi arăta câteva din creațiile sale, numele lui cu siguranță ți se va întipări în minte.

Înainte să trecem la poze, să vedem cine este domnul Watanabe.

Categories: moda

Start! la Editia a 8-a a Concursului de Tinute (Primavara 2012)

May 14th, 2012 57 comments

Salut,

Am decis sa pornesc concursul cu cateva ore mai devreme deoarece voi fi plecat din tara pentru cateva zile. Puteti trimite poze la concurs incepand din acest moment iar eu le voi uploada/aproba joi-vineri, cand ma intorc.

Pentru cititorii mai moi ai acestui site: ce este concursul de tinute “Fii cu stil”?

Concursul de tinute este o modalitate de a aduce stilul vestimentar masculin in prim plan, de patru ori pe an, printr-o serie de poze puse la dispozitie de cititorii acestui blog.

Categories: Uncategorized

Eticheta la masă

May 6th, 2012 16 comments

masa de seara

Să fii un bărbat bine îmbrăcat nu înseamnă nimic fără maniere. Sigur, de cele mai multe ori mâncăm fie acasă fie într-un loc mai casual. Din când în când, însă, ne aflăm în situația de a lua cina într-un restaurant pretențios, iar asta înseamnă atenție specială din partea noastră.

Nu vreau să ai cumva impresia că eticheta la masă înseamnă că trebuie să fii foarte sobru și rezervat. Sfaturile pe care ți le voi da (și care nu reprezintă niciun secret, dealtfel) sunt mici lucruri pe care trebuie să le faci în momente cheie. Atât.

Categories: Bunele maniere