Archive

Archive for April, 2012

[Mi-am cumpărat] Pantaloni scurți maro, cravată din denim și cravată ascot

April 25th, 2012 7 comments

Sunt foarte entuziasmat de fiecare dată când îmi cumpăr accesorii. Deși nu am prins prețuri de reduceri, consider câ banii dați nu sunt prea mulți dacă ținem cont și de calitate. Plimbându-mă prin cele două malluri, am văzut oferte mult mai slabe(fie preț mai mare, fie calitatea mai proastă).

Piesă vestimentară: Pantaloni scurți (+ curea cadou)
Material: bumbac
Culoare: maro
Marca: Pull and Bear
Preț: 99 lei (în 22 aprilie 2012)
Îi voi purta cu: pantofi marinărești, pantofi fără șiret (poate chiar voi ceda trendului care propune purtatul celor cu șiret la pantaloni scurți), teniși, cămăși 9atât cu mânecă lungă cât și mânecă scurtă)

Categories: Mi-am cumparat

21 de Moduri de a Upgrada o Tinuta Plictisitoare

April 18th, 2012 6 comments

barbat care probeaza o camasa cu patratele

Am văzut asta de foarte multe ori: bărbații au mari dificultăți în a face schimbări majore în ținutele lor. Știu lucrurile de bază însă le e frică să facă o greșeală.

Important: greșelile sunt un lucru bun, atâta timp cât ai pe cineva să te ghideze. Dacă te afli în această situație și vrei să aduci ținutele tale la viață, am adunat pentru tine 21 de modalități diferite de a o face.

Categories: Sfaturi practice

Câteva sugestii de pantofi pentru primavară-vară 2012

April 7th, 2012 9 comments

Înainte să îți arăt pozele, vreau să spun un lucru important: pantofii pe care îi vei vedea nu sunt doar un trend. Nici pe departe.

Tipurile de încălțăminte prezentate sunt purtate de ani de zile de bărbații interesați de stilul lor vestimentar și, cu siguranță, vor continua să le poarte și în anii următori.

Uită de modă atunci când îți alegi pantofii. O pereche bună ar trebui să te țină chiar și 4-5 ani, în condițiile în care ai grijă de ea, o porți prin rotație și doar în condițiile meteorologice adecvate.

Categories: Pantofi

[Mi-am cumpărat] Geacă din bumbac

April 2nd, 2012 7 comments

Tot căutând o geacă maro de piele pentru primăvară, am renunțat în favoarea unei din bumbac (în defavoarea unui sacou sport). Surprinzător sau nu, doar în Zara am găsit ce căutam:

Piesa vestimentara: geacă
Material: bumbac
Culoare: kaki
Marca: Zara
Magazin: Zara
Pret: 359 lei (in 1 Aprilie 2012)
O voi purta cu: aproape orice, în special ținute care au la bază încălțăminte maro.

geaca kaki din bumbac

geaca zara din bumbac

Related Posts with Thumbnails
Categories: Mi-am cumparat