Archive

Archive for January, 2012

[Mi-am cumpărat] Cămașă albă și bluză verde

January 28th, 2012 12 comments

Fiind sezonul reducerilor și aflându-mă în fața unui magazin Zara, n-am putut să nu mai intru odată, deși mi-am luat niște haine de-acolo recent.

Cămășile s-au ieftinit cu 10 lei așa că am profitat de ocazie să îmi iau una albă, de care aveam mare nevoie pentru serviciu.

Surpiza plăcută a fost să văd reducerea la bluzele din lână. Acestea erau în jur de 130 de lei la sfârșitul lui 2011, 99 de lei până prin 24 ianuarie și 69 de lei la data achiziției mele.

Categories: Mi-am cumparat

[Mi-am cumpărat] Cămașă, eșarfă, cravată și șosete

January 24th, 2012 11 comments

Prețurile scad și continuă să scadă în luna ianuarie, așa că am pornit la o vânătoare de chilipiruri. Nu am scos neapărat cele mai bune prețuri, și asta și din cauză că unele din aceste piese vestimentare erau ultimele… însă prețurile vor scădea pe măsură ce trece timpul și merită să profităm de asta.

Să începem cu această cămașă super de la Zara. Nu știu cât a costat în Decembrie însă prețul actual precum și textura și feel-ul m-au făcut să o aleg. În Zara din Polus, Cluj-Napoca erau foarte multe pe stoc și mă aștept ca prețurile să (mai) scadă.

Categories: Mi-am cumparat

Secretele de stil ale lui Johnny Depp [POZE]

January 21st, 2012 20 comments

johnny depp cu tricou alb si palarie maro

Nu-mi vine să cred că nu am scris acest articol mai devreme. Nu-mi vine să cred cum Fii cu stil nu are o pagină dedicată unuia dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.. care este, în același timp, cel mai cunoscut style icon pentru bărbați.

Cea mai nostimă istorisire de-a lui Johnny a fost când o școlăriță i-a scris o scrisoare lui Jack Sparrow (numele personajului pe care acesta îl joacă în seria de succes Pirații din Caraibe).

Categories: Style Icons

Imprimeul Os de Pește Conferă Clasă Oricând

January 13th, 2012 8 comments

sacou din tweed harris tweed cu imprimeu fishbone

Când vine vorba de alegerea imprimeurilor, avem nenumărate opțiuni. De la dungi verticale și orizontale la imprimeuri paisley, de la pătrățele și micropătrățele la cele geometrice, noi bărbații nu ne putem plânge. Avem de unde alege.

Vreau să vorbim puțin despre imprimeul os de pește sau fishbone. Acesta arată cam așa:

imprimeul os de peste

La prima vedere, pare puțin plictisitor, chiar bătrânesc. Însă, știm foarte bine că un imprimeu sau o piesă vestimentară banale în aparență, pot arăta extraordinar dacă le asortăm cum trebuie.

Categories: imprimeuri

[Mi-am cumpărat] Butoni

January 8th, 2012 14 comments

Am rămas dator cu o achizițe de anul trecut. Spuneam că mi-am luat o cămașă cu manșete franțuzești și că am nevoie de o pereche de butoni care să se asorteze cu batista de buzunar cea roșie.

După ce am alergat prin două mall-uri, m-am întors în magazinul de unde mi-am luat cămașa pentru a achiziționa:

Piesa vestimentara:butoni
Material: alamă și cristal artificial
Marca: Artigiani
Magazin: Bigotti
Pret: 255 lei (in 31 Decembrie 2011)
Îi voi purta cu: cămăși cu manșete care permit butoni

Categories: Mi-am cumparat

Afla unde sunt cele mai bune si mai ieftine haine cu stil

January 5th, 2012 15 comments

alerte_carousel

Salut si La Multi Ani!

Cum a trecut Revelionul? Sper ca te-ai distrat de minune.

Incepem anul nu cu un articol (cum, probabil, te asteptai) ci cu un serviciu aflat, deocamdata, in stadiul beta.

Multa lume ma intreaba de unde am achizitionat un produs sau altul si la ce pret. De aceea, m-am gandit ca ar fi super sa avem un loc unde sa punem alerte de preturi la haine cu stil.

Categories: Uncategorized