Archive

Archive for November, 2011

[Mi-am cumparat] Ghete din Piele Intoarsa

November 28th, 2011 8 comments

Am cautat si-am cautat o pereche de ghete cu stil pentru aceasta iarna. Initial am vrut o pereche de ghete brogue maro, asemanatoare cu prima pereche prezentata in articolul cu recomandari pentru aceasta iarna.

Nu am gasit exact ce cautam pe marimea de care aveam nevoie asa ca am recurs la planul B. O pereche de ghete mai casual, dar care ies in evidenta prin pielea intoarsa din care sunt facute. In plus, sunt si imblanite:

ghete piele intoarsa

ghete piele intoarsa 2

Categories: Mi-am cumparat

Cum se așează tacâmurile pe masă?

November 27th, 2011 11 comments

tacamuri pe masa

foto: table-settings-with-pictures.com

OK, e timpul să mai facem un pas mare înainte. Învățăm să ne îmbrăcăm (spre marea bucurie a femeilor) însă e momentul să le arătăm că știm mai mult de-atât. Ce zici de o serie de articole care să trateze subiectul bunelor maniere?

Spre exemplu, știi să așezi tacâmurile pe masă? Poate ai de aranjat masa de Crăciun, poate pregătești o cină romantică la tine acasă, poate ești invitat la o nuntă și te trezești în față cu o grămadă de tacâmuri. Ce te faci?

Categories: Bunele maniere

Ce am purtat eu toamna asta?

November 20th, 2011 49 comments

Pentru ca suntem in toiul concursului, frumos ar fi sa arat ce am purtat si eu toamna aceasta. Punand cap la cap piesele vestimentare cumparate recent (si de care am vorbit in cadrul articolelor anterioare), a iesit urmatoarea tinuta.

Departe de a fi perfecte (pantalonii sunt cam lungi si nu am apucat sa-i duc la scurtat), te las cu pozele si astept comentariile tale.

Tinuta este formata din:

  • Pea coat de culoare camel
  • Camasa maro inchis
Categories: tinute casual

Start! la Editia a 6-a a Concursului de Tinute (Toamna 2011)

November 15th, 2011 63 comments

barbat cu cravata slim, bretele si sapca

Daca ai progresat in stil si vrei sa ne arati si noua, ai ocazia sa o faci in cadrul editiei a 6-a a concursului de tinute. Perioada de inscrieri cu poze incepe azi, 15 noiembrie si se termina pe 30 noiembrie 2011 (inclusiv).

Premiile pentru aceasta editie sunt urmatoarele:

Premiul intai: o carte “Fii cu stil” plus o carte “43 tinute comentate”
Premiul al doilea: o carte “Fii cu stil”
Premiul al treilea: o carte “Fii cu stil”

Categories: Concursuri

[Mi-am cumpărat] Jeanși albaștri

November 8th, 2011 4 comments

De fapt nu este vorba de clasicii jeanși albaștri ci de o pereche care a fost vopsită într-un albastru mai proeminent. M-am tot uitat pe etichetă să văd dacă este vorba într-adevăr de o pereche de jeanși sau de niște pantaloni chino.

Deși nu prea arată în realitate, rămân la părerea că sunt jeanși. Vă las și pe voi să vă dați cu părerea din pozele de mai jos:

jeansi albastri

jeansi albastri detaliu

jeansi albastri LTB

Categories: Mi-am cumparat

Ce să port în iarna 2011?

November 5th, 2011 21 comments

costum tweed accesorizat

foto: gq.com

Am primit mai multe întrebări despre ”Ce să port iarna asta?”, răspunsul meu tipic fiind, de fapt, o serie de întrebări prin care le cer detalii:

”Câți ani ai? Ce constituție ai? Ce haine mai ai în garderobă? Ce haine îți plac? Ce haine nu îți plac?”

Și așa mai departe.

Categories: Sfaturi practice