Archive

Archive for September, 2011

Putina poezie…

September 19th, 2011 3 comments

Am găsit un videoclip foarte interesat pe YouTube. Este vorba despre poezia ”Style” de Charles Bukowski.

Iată-l pe autor recitându-și poezia. Textele în engleză și în română le ai mai jos.

Stilul

Categories: Motivaționale

[Mi-am cumpărat] Batistă de buzunar roșie

September 19th, 2011 10 comments

Pentru că, deși avem pe forum o secțiune specială cu ultimele achiziții vestimentare ale membrilor, activitatea este destul de scăzută, m-am hotărât să încep o nouă serie de articole. Sper astfel ca un număr din ce în ce mai mare de bărbați va fi atras de stil și va începe să citească marea varietate de articole PLUS newsletter-ul cu informații care nu se găsesc pe blog.

Scopul acestei serii de articole este acela de a prezenta achizițiile mele și de a comenta pe marginea lor. Articolele vor fi scurte și la subiect.

Categories: Mi-am cumparat

Sosetele colorate – Metoda secreta de a fi cu stil

September 17th, 2011 13 comments

sosete mov gq

foto: gq.com

Sunt o groază de lucruri pe care le poți încerca pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar. Dar sunt câteva metode ”neconvenționale” de a ieși în evidență… pe care nu le vei găsi în nicio carte clasică de stil masculin.

Unul dintre aceste secrete este purtatul șosetelor colorate. OK, dacă tocmai ți-ai dat ochii peste cap, să știi că te-am văzut!

Oferă-mi câteva minute din timpul tău citind acest articol și te voi convinge aproape sigur că merită să le încerci.

Categories: Sosete

Gentile pentru barbati – Sfarsitul unei controverse

September 7th, 2011 25 comments

geanta maro din piele pentru barbati

Au existat multe discuții despre gențile pentru bărbați și dacă ar trebui să facă parte din arsenalul nostru de accesorii cu stil. Am avut mai mulți cititori care mi-au cerut să scriu un asemenea articol și îmi pare rău că am întârziat atât cu el.

Deci, marea întrebare:

Pot bărbații să poarte genți?

Da, pot. Și le recomand cu căldură. Perioada în care accesoriile bărbătești constau doar din cravate și ceasuri au apus demult. Astăzi avem o mare varietate de accesorii (uită-te doar la Johnny Depp pentru a vedea niște ținute super-accesorizate).

Categories: Accesorii

Castigatorii editiei a 5-a de tinute

September 3rd, 2011 55 comments

castigatori_ed5

După peste o ora de analiza și dezbateri, Seremi și cu mine am ajuns în sfârșit la o decizie privitor la primii trei clasați la concursul de stil, ediția a 5-a (vara 2011).

Câștigătorii sunt:

Locul 1: DCN
Locul al 2-lea: David Birtas
Locul al 3-lea: Flavius

Deși au rămas pe din afară ținute foarte bune, decizia juriului a fost una și de compromis, podiumurile alese de mine și de Seremi fiind foarte diferite.

Categories: Concursuri