Archive

Archive for August, 2011

Sunt bărbații de 40+ îmbrăcați extravagant în mijlocul crizei de vârsta mijlocie?

August 29th, 2011 19 comments

Mi-am pus această întrebare după ce am văzut pe un site un asemenea bărbat, la o vârstă respectabilă, îmbrăcat cu stil.

Era îmbrăcat bine? Da, chiar foarte bine.
Era asortat? Era.
Era accesorizat? Poate puțin cam mult.

Dar, uitându-mă de la distanță, mi-a venit un gust amar în gură. Că acel om nu s-a îmbrăcat adecvat vârstei lui. Că e în pragul unei crize mijlocii. Că vrea să pară ceva ce nu e. Acea acel ceva copilăresc în el, care mie mi-a sugerat că în tinerețe nu știa de stil.

Categories: Motivaționale

Start la editia a 5-a a concursului de tinute

August 15th, 2011 150 comments

barbat cu cravata slim, bretele si sapca

Daca ai progresat in stil si vrei sa ne arati si noua, ai ocazia sa o faci in cadrul editiei a 5-a a concursului de tinute, care incepe azi 15 august si se termina pe 31 august (inclusiv).

In aceasta perioada poti sa pui o tinuta cu tine pentru a castiga una din cele 3 carti Fii cu stil!. Așadar, primii trei clasati vor primi cate o carte gratis.

Poti participa cu o singura tinuta insa poti trimite mai multe poze cu aceeasi tinuta.

Categories: Concursuri

E timpul sa actionezi

August 7th, 2011 27 comments

evolueaza in stil

Stiu că vrei să fii cu stil. Știu că înțelegi cât sunt de importante hainele. Și stiu că ai văzut (și, poate, simțit pe pielea ta) că dacă te îmbraci bine, toată lumea din jurul tău se comportă altfel.

Am fost recent la nunta unui foarte bun prieten de-al meu. Când am ajuns la el acasă, m-a întâmpinat și mi-a făcut un compliment pe care cu greu o să-l uit. A zis:

Ovidiu, omule, arăți beton!

Categories: Motivaționale

Uniforma…

August 1st, 2011 11 comments

copii in uniforma

foto: sixthman.net

Pentru că am fost tot plecat ba în concediu ba prin alte orașe, azi am plăcerea să public un mic articol scris de Alexandru Horatiu de pe site-ul… dar vei găsi adresa la sfârșit. Sper ca perspectiva lui Horațiu să îți dea de gândit. Până una alta, lucrez la un proiect extrem de interesant pentru Fii cu stil, pe care sper să îl pot lansa în maxim două săptămâni.

Categories: Motivaționale