Archive

Archive for July, 2011

Cine nu risca nu castiga…

July 15th, 2011 33 comments

E titlul perfect pentru un articol despre un cititor care a riscat în stil. R. mi-a trimis un e-mail initial pentru a-mi cere feedback de stil, dar am rămas surprins de ținutele lui.

I-am oferit feedback-ul cu rugămintea să mă lase să fac un articol cu ținutele sale. Iată ce a ieșit…

Poza 1: batista de buzunar e excesiv de mare, in rest totul e super ok.

Categories: Tinute complete

Espadrilele: incaltamintea de vara cu stil

July 8th, 2011 20 comments

espadrile barbati

Sunt sigur că ești de acord: când vine vorba de haine, ai un număr nelimitat de combinații pe care le poți face. Însă știai că sunt alternative extrem de stilate când vine vorba de încălțăminte?

Vin astăzi cu o asemenea alternativă: espadrilele pentru bărbați. Dacă nu ai auzit până acum de acest tip de încălțăminte, află că espadrilele au fost purtate în Catalonia încă din secolul al 14-lea.

Categories: Pantofi

Interviu in exclusivitate cu Bernhard Roetzel, autorul cartii “Gentleman, ghidul etern al modei masculine”

July 1st, 2011 7 comments

bernhard roetzel ghidul etern al modei masculine

Sunt încântat. Sunt foarte încântat. Am trimis un e-mail d-nului Roetzel nebănuind că îmi va răspunde cu așa promptitudine. Răspunsurile la întrebările ce i le-am trimis pe mail au venit la fel de prompt.

Pentru cine nu știe, d-nul Bernhard Roetzel a scris cartea “Gentleman, ghidul etern al modei masculine” pe care o poți găsi în librării. E mare, albastră, costă peste 100 de lei însă este de o calitate remarcabilă. Am cumpărat-o de mai bine de un an și jumătate și o deschid periodic pentru a-mi împrospăta cunoștințele de stil.

Categories: Interviuri