Archive

Archive for March, 2011

Despre contraste și imprimeuri

March 29th, 2011 7 comments

pulover cu imprimeu intr-o tinuta de contrast

Am primit recent o întrebare de la un cititor. Întrebarea nu e ceva la ce m-aș fi așteptat. Vine de la un om cu evidente cunoștințe despre stil.

Cum mi-a sugerat să fac și un articol despre asta, am să încerc să conturez un răspuns.

Iată întrebarea:

Mi-ar placea sa aflu despre modul in care detaliile de model/culoare ale tinutei iti influenteaza aspectul. De ex. este stiut ca dungile orizontale/verticale latesc/lungesc, carourile te fac mai solid, etc. Ar fi interesant ceva care sa trateze cum iti influenteaza imaginea modelele de pe haine si cum percepe ochiul celor din jurul tau aceste detalii.

Categories: imprimeuri

Piramida stilului

March 9th, 2011 10 comments

Ce pot sa spun? Ma bucur de fiecare dată când cineva mă întreabă ceva legat de stil. Interesul bărbaților pentru vestimentație e în creștere.

Suntem și noi preocupați nu doar de fotbal și mașini, ci și de imaginea personală.

Însa schimbarea imaginii personale nu este ceva ce se poate face peste noapte. Concurenții concursurilor organizate pe site precum și cei care și-au deschis jurnale personale pe forum știu foarte bine asta.

Categories: Stil

Colecția DSquared2 primăvară-vară 2011

March 2nd, 2011 4 comments

logo dsquared2

Pentru că în articolul cu prezentările video ale marilor case de modă cu colecțiile PV 2011, cei de la Dsquared2 au fost apreciați atât de cititori cât și de mine, am crezut de cuviință că aceștia merită analizați mai în detaliu.

Vei vedea ținute extrem de purtabile, din care te poți inspira când îți cumperi hainele de primăvară anul acesta. De fapt, ținutele lor vor merge foarte bine și în 2012, pentru că (mare parte din ele) nu sunt exagerări și mofturi ce se schimbă de la un an la altul.

Categories: moda