Archive

Archive for January, 2011

Mad Men: Serialul care influențează stilul unei generații

January 27th, 2011 6 comments

mad men style

foto: textually.org

Ce este Mad Men? Mad Men este un serial TV cu o audiență relativ mare în SUA, având în centrul atenției o agenție publicitară din New York-ul anilor ’60. Putem să vorbim de faptul că este o dramă, de faptul că are nota 9/10 pe IMDB sau de criticile extrem de pozitive la adresa sa.

Însa, pe langa toate aceastea, există un aspect care merită dezbătut, mai ales aici pe Fii cu stil: stilul vestimentar al personajelor.

Categories: Style Icons

Secretul micro-pătrățelelelor

January 22nd, 2011 13 comments

micro-patratele

foto: gq.com

Nu îmi place să spun despre unele articole de pe Fii cu stil! ca fiind pentru avansați. În fond, stilul înseamnă să te îmbraci așa cum îți place iar dacă preferi tinutele simple, acesta e stilul tău.

Dar dacă ești genul căruia îi place să poarte imprimeuri? Atunci te gândești la diferite combinații pentru a face ținutele mai interesante.

Dar dacă te-ai plictisit de dungi și de pătrățele? Atunci probabil ești în căutare de ceva nou.

Categories: imprimeuri

Stefano Gabbana – Fashion is an expression of life

January 8th, 2011 No comments

Fashion is an expression of life.

Asta ne-a zis domnul Gabbana într-o reclama pe care tocmai am văzut-o la CNN. Deși nu sunt un fan declarat al modei, am citit printre rânduri că se referă și la stil.

Multă lume uită să își exprime individualitatea când se îmbracă iar acest citat pică la fix pentru ei. ;)

Categories: moda, Motivaționale

Cum am grijă de pantofi și ghete?

January 6th, 2011 18 comments

burete siliconic pentru curatat pantofi

Incălțămintea e o investiție serioasă. De fiecare dată când luăm o pereche de pantofi ne gândim mult și bine înainte să scoatem protofelul. Însă faptul că facem un târg bun la cumpărare e doar jumătate din soluție. Cealaltă jumătate este să lungim la maxim durata de viață a încălîmintei.

Pentru că majoritatea bărbaților nu știu mai nimic despre asta (în afară de clasicul datului cu cremă pe pantofi sau spălatul adidașilor), există câteva trucuri care pot dubla sau tripla această durată de viață… iar dacă facem un calcul, banii economisiți sunt destul de mulți.

Categories: Pantofi