Archive

Archive for December, 2010

Ce tinute merg de Revelion?

December 27th, 2010 16 comments

tinute de rev

Ahhh, Anul Nou! Momentul acela al anului cand ne gandim la anul ce a trecut, ne setam noi obiective, ne hotaram sa devenim o persoana mai buna la anul dar, mai ales

… ne pregatim de petrecerea de Anul Nou!

Petrecerea de Anul Nou e unul din evenimentele unde ne putem face de cap cat vrem cu tinutele casual. Asa ca merita sa dam o raita prin magazine sa ne completam garderoba.

Categories: Ocazii

Puloverul si camasa: combinatia perfecta de iarna pentru orice barbat

December 23rd, 2010 9 comments

pulover de ski

foto: ralphlauren.com

Fiind iarna, nu avem de ales decat sa impachetam pantalonii scurti, sosetele ”low-cut”, si tricourile polo cu maneca scurta pana la anul. Daca ai avut grija de ele si ti le-ai ales astfel incat sa se asorteze, hainele luate anii trecuti vor fi cu stil si la anul – garantat.

Categories: Pulovere

Spalatul pe Cap – Simplu si Rapid

December 8th, 2010 40 comments

Pentru ca imi place sa ma tin de promisiuni, am gasit un hair stylist. Gabriel stie foarte bine ce spune si a fost mai mult decat bucuros sa scrie pentru “Fii cu stil”. Si incepe in forta, cu un articol despre cum ne spalam corect pe cap.

Stim cu totii ca barbatii sunt putin mai neglijenti in ce priveste anumite aspecte. Unul din primele aspecte cu care vreau sa incep este spalatul corect pe cap.

Categories: Igiena personala

Căciuli la modă

December 3rd, 2010 34 comments

caciula pentru barbati la moda

Update 3 decembrie 2010

Când eram în liceu aveam un fix: nu-mi plăcea sub nici o formă să port căciuli iarna. Nu mă întreba de ce, știu doar că ieșeam din casă doar cu haina pe mine chiar dacă era -10 grade afară. În zilele cu ger simțeam cum îmi îngheață urechile dar rezistam cu stoicism. Așa mă obișnuisem.

Categories: Accesorii

“Fii cu stil” sau “Fi cu stil”? De ce gramatica si aroganta merg mana in mana

December 3rd, 2010 12 comments

Nu planuiam sa scriu in aceasta seara. Ma pregateam ca maine sa fac un update la articolul despre caciuli de iarna pentru barbati. Ma uit pe pagina de facebook si dau prin taburi sa vad ce mai este.

Undeva dau peste un comentariu scris probabil intr-un moment de hubris (“mandrie nemasurata”) al unui cititor. Comentariul e de 3 luni si pune o problema interesanta, pe care si eu mi-am pus-o cand am ales numele de domeniu al acestui site.

Categories: Motivaționale