Archive

Archive for September, 2010

Exemple de tunsori pentru barbati

September 25th, 2010 45 comments

In momentul in care se hotarasc sa se puna la punct cu stilul, multa lume incepe cu tunsoarea. Au perfecta dreptate: capul este partea corpului care se vede prima data in momentul cand ne intalnim cu cineva (indiferent de sezon). Asta inseamna ca igiena personala si frizura sunt foarte importante pentru prima impresie.

Fiind primul articol despre tunsori pe care il scriu, vreau sa facem putin mai multa teorie. Sigur, pozele ajuta foarte mult in luarea deciziei insa nu poti alege orice tunsoare.

Categories: Tunsori

Cum sa evoluezi in stil

September 21st, 2010 4 comments

Am placerea azi sa pun un articol scris de un mai vechi prieten de-al meu, Razvan. Razvan va pune punctul pe i in acest articol, vizavi de lucruri legate de stil si nu numai. Lectura placuta!

Articol scris de Razvan Olaru de la www.changer.ro

Zi de zi ne facem griji in legatura cu ce ne vom imbraca, si mai ales cum vom arata in acele tinute… Mereu ne intrebam daca ne prinde sau nu combinatia respectiva, ce am putea schimba si uneori ce ne lipseste din garderoba…

Categories: Stil

Ghidul definitiv pentru barbatii mici de inaltime

September 17th, 2010 17 comments

Hai sa recunoastem: daca ai sub 1,70cm inaltime viata e mai grea… si nu ma refer la gasirea hainelor potrivite pentru corpul tau. In plus, gasesti foarte greu haine cu stil care sa iti vina ca turnate…

De ce te intereseaza sa pari mai inalt? Studii arata ca femeile prefera barbatii inalti si bruneti. Poate ca asa au fsot programate in subconstient de desenele cu Mica Sirena, poate ca barbatii inalti le fac sa se simta mai in siguranta…

Categories: Sfaturi practice

Cele mai interesante topic-uri de pe forumul Fii cu stil

September 11th, 2010 No comments

Una din cheile invatarii in orice domeniu este interactiunea cu cei din jur, pasionati si ei de acelasi subiect. In momentul in care se aduna la un loc mai multe minti “luminate”, progresul in orice domeniu devine o joaca de copil.

Din acest motiv s-a nascut forumul “Fii cu stil”, ce numara la momentul scrierii articolului exact 376 de membri.

Categories: Feedback

Trenciul barbatesc: aliatul perfect impotriva ploii

September 5th, 2010 14 comments

News Flash: afara ploua. De cand a venit intai septembrie, la Cluj toarna in continuu. Avem nevoie de o armura contra potopului… Ce zici de un pardesiu de ploaie?

N-am inteles niciodata de ce nu ne preocupa mai mult pardesiele. Sigur, o jacheta de piele e mai scurta si mai usoara. O alegem pentru ca ii vedem si pe cei din jur ca o poarta.

Insa pardesiele denota mult mai multa eleganta decat o jacheta de piele.

Categories: Paltoane si jachete