Archive

Archive for August, 2010

Moda Barbati Toamna-Iarna 2010 – 2011 [POZE + VIDEO]

August 30th, 2010 12 comments

Stiai ca miercuri e intai septembrie? Vara e anotimpul meu preferat si incerc pe cat posibil sa uit ca se termina. Am incercat asta, printr-un concurs de tinute de vara (care se termina pe 31 august deci, daca vrei sa participi, grabeste-te).
Cu toate asta, e timpul sa ne gandim la ce haine ne cumparam toamna asta. Am facut o revizie a ceea ce ne-au propus designerii pentru sezonul toamna-iarna 2010 – 2011.

Categories: moda

Cum sa te imbraci in vreme de criza

August 21st, 2010 4 comments

Camasi pe umerase

Avem cu toții o grămadă de lucruri de cumpărat iar banii sunt din ce mai puțini. Creșterea TVA-ului dictează creșterea prețurilor tuturor produselor, deci și a hainelor. Iar cum acesta este un procent, banii pe care îi dăm din buzunar cresc și ei procentual.

În vreme de criză trebuie să fii mai inventiv când vine vorba de economisit bani. Mai ales când vine vorba de cheltuieli semnificative, cum sunt cele legate de haine.

Categories: Sfaturi practice

Concurs de stil: ce tinuta “beton” ai purtat vara asta?

August 17th, 2010 139 comments

UPDATE: Castigatorul a fost ales

Abia m-am consultat de 10 minute cu baietii din juru, ca am si scris aceste randuri. Fara alte comentarii, castigatorul (si cel care va primi o carte “Fii cu stil!” este…

Flavius

Flavius, te voi contacta pentru a-mi da adresa unde sa-ti trimit cartea.

Am facut chair si un mic podium, desi doar locul intai va primi cartea:

Cred ca suntem datori si cu niste comentarii, nu?

Categories: Concursuri

Cei mai la moda barbati din Romania

August 14th, 2010 8 comments

Desi vedetele internationale ne iau ochii cu tinutele lor, sunt foarte multi romani, persoane publice, de la care avem multe de invatat. Nu vreau sa fac un clasament batut in cuie, fac doar cateva propuneri de barbati romani celebri care se imbraca cu stil. Daca mi-a scapat vreunul, te rog sa ma atentionezi :)

O parte importanta din procesul de invatare a cum sa te imbraci este sa te uiti la altii. “Furatul” sau “copiatul”, cand vine vorba de stil e o idee foarte buna si, pe cine sa copiem daca nu pe cei mai buni?

Categories: Style Icons

Umbrela de ploaie perfectă pentru un bărbat

August 7th, 2010 6 comments
Ideea articolului mi-a venit acum două ore, când, coborând din mașină, m-am udat până la piele în cei 50 de metri până în casă. Apoi mi-am dat seama că noi bărbații întotdeauna ne amintim de umbrelă abia după ce începe să plouă.

Pentru că nu suntem prea prevăzători de felul nostru, o sa-ți scriu câteva rânduri despre umbrele de ploaie. Tipuri, culori și cum să te asiguri ca iei ceva de calitate – nu e cazul să ne complicăm mai mult de-atât.

Categories: Accesorii