Archive

Archive for July, 2010

Trei Parfumuri Bărbătești În Vogă În 2010

July 31st, 2010 20 comments

Dacă ai citit articolul meu mai vechi despre parfumurile bărbătești dar preferi totuși parfumurile îm vogă, m-am gândit să-ți dau niște sugestii. Testează-le pe fiecare cu atenție, apoi ia o decizie. M-am limitat doar la 3 deși lista ar fi putut la fel de bine să fie 30.

Iată-le:

#1 Paco Rabanne – 1 Million

Categories: Parfumuri

Style Icon: Ashton Kutcher

July 9th, 2010 11 comments

Cu siguranță una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood, Ashton Kutcher are multe de arătat când vine vorba de vestimentație. Să vedem câteva din ținutele sale, nu înainte de a afla câte ceva despre viața lui personală și profesională.

Carieră

Probabil îl știi pe Ashton din filme precum Playboy de L.A. (eng. Spread) (mai ții minte acele bretele?), The Butterfly Effect (2004). A mai jucat în filme precum The Guardian, Guess Who și A Lot Like Love. A fost și gazda unei serii din emisiunea Punk’d de la MTV.

Categories: Style Icons

Adidasii pe arcuri – Pentru o Miscare mai Sanatoasa

July 4th, 2010 No comments

adidasi pe arcuri

Fie ca mergem prin oras, fie ca alergam prin parc sau topaim in sala de aerobic minute in sir, cu totii folosim incaltaminte. Si stim ca incaltamintea pe care o folosim este foarte importanta pentru sanatatea picioarelor noastre. Realizam totusi acest lucru doar in momentul in care apar dureri ale talpilor, dureri in glezne, genunchi sau articulatia coxofemurala.

Exista oare ceva mai confortabil si mai bun pentru articulatiile piciorului nostru decat o pereche de adidasi cu talpa moale, flexibila, realizati dintr-un material textil usor? Raspunsul este simplu: o pereche de adidasi pe arcuri!

Categories: Tinute sport