Archive

Archive for June, 2010

Cum purtăm brățările bărbătești de argint?

June 27th, 2010 10 comments

bratara argint barbati
foto: gem-fashion.com

Brățările sunt o modalitate excelentă de a compelta o ținută, fie că e formală sau casual. Pe timp de vară, brățările merg cel mai bine pentru că suntem în mânecă scurtă și se văd.

Un citat…
Philip Crangi, un cunoscut designer de bijuterii spunea că

Oamenii tind să aibă puncte de vedere extreme când vine vorba de bijuterii.

Ținute de vară cu 400 de lei

June 18th, 2010 33 comments

tinute de vara pentru barbati cu 400 lei

În comparație cu ținutele celorlalte anotimpuri, cele de vară sunt mai sumare și deci… mai ieftine. Vreau să îți propun o ținută cu stil din cap până-n picioare pe care o poți lua cu 400 de lei (sau chiar mai puțin dacă ești dispus să cauți).

În poza de mai sus ai niște exemple de ținute pe care le poți achiziționa plătind sub 400 de lei. Pozele sunt cu haine Ralph Lauren însă noi vom încerca să găsim haine de calitate apropiată la prețuri mai mici. Dacă ar fi să luăm haine de la Ralph Lauren, cu siguranță nu ne-am încadra în buget.

Categories: tinute casual

Cum sa te bronzezi uniform si fara arsuri

June 10th, 2010 10 comments

barbat la plaja

Bronzatul e una din acele activitati pe care le asteptam toata iarna. Unii din noi, chiar cu mare nerabdare (ieri a fost prima zi de bronzat pe anul asta asa ca nu am ratat-o :P ). Ca orice activitate, implica si unele riscuri pe care le putem evita daca stim cum.

Inainte de toate, sa stabilim ceva: nu exista (inca) dovezi cum ca bronzatul la solar ar fi mai daunator decat cel la soare. Atat bronzatul la soare cat si cel la solar cresc riscul aparitiei de cancer la piele.

Categories: Sfaturi practice

Ce sa porti la un interviu

June 5th, 2010 4 comments

tinuta de interviu

OK, ai obtinut interviul. Ai toate raspunsurile la ce te-ar putea intreba, esti plin de incredere, simti ca poti trece de orice test. Apoi iti amintesti ca, la un interviu, prima impresie e cruciala. Te gandesti initial ca cel mai bine e sa te imbraci cat mai elegant, sa le iei ochii. Apoi te loveste faptul ca s-ar putea sa pari ca tre straduiesti prea tare.

Mi-am amintit o poveste legata de interviuri pe care vreau sa ti-o spun. La un job interview, un tip foarte bine imbracat povesteste cum a stat fara serviciu in ultimele 3 luni. Dorind sa fie foarte convingator, se descheie la camasa, apoi la pantaloni, si-i da jos si arata angajatorului o cicatrice pe care a primit-o in timp ce era cu barca cu motor. Acesta fusese motivul pentru care a ramas fara slujba.

Categories: Business Casual

Trăsăturile unui bărbat de succes

June 1st, 2010 5 comments
Categories: dezvoltare personala