Archive

Archive for May, 2010

Ce costum de baie să aleg vara asta?

May 29th, 2010 6 comments

istock_000004394288xsmall

Fie că ai tras din greu de fiare toată iarna, fie că nu, când mergi la ștrand sau la mare nu va râmâne pe tine decât costumul de baie. Fără sacouri sport asortate cu cămăși slim-fit, fără mocasini sau pantofi de piele ce merg perfect cu cureaua, fără cravate ce-ți scot în evidență culoarea ochilor. Când îți dai tricoul și pantalonii jos… trebuie să rămâi cu stil. Probabil te gândești că în aceste situații nu prea ai cum să-ți ascunzi defectele corpului.

Nu sunt magician să îți pot transforma corpul într-unul înalt și sculptat. Pot însă să-ți dau câteva sfaturi legate de ce costume de baie ți s-ar potrivi.

Categories: Lenjerie intima

Stilul și viața la liceu

May 25th, 2010 4 comments

Salut,
Am stat de vorbă cu un băiat de liceu a cărui poveste trebuie spusă. Deși am terminat de ceva vreme liceul, îl înțeleg pe deplin și aș vrea ca și tu să te identifici (indiferent de vârstă) cu spusele lui Mihai. Să vedem ce are de spus vizavi de stil și viața la 17 ani.

Categories: Uncategorized

Ai fost și tu un șoim al patriei?

May 22nd, 2010 3 comments

soimi ai patriei

sursa foto:partidul-comunismul-romania.blogspot.com

Nu știu dacă tabloul de mai sus îți evocă sau nu amintiri însă, cu siguranță, cei de peste 30 de ani ne pot spune lucruri interesante de pe vremea când a fost făcut. Mi-am pus întrebarea: ce influență a avut comunismul asupra stilului?

Știu că poate te gândești: chiar are vreo importanță? Ei bine, cred că are. Cred că, pentru a descoperi care sunt motivele pentru care românii stau prost (printre altele) și la capitolul vestimentație, trebuie să ne uităm în trecut. Și ce descoperim dacă o facem: șoimi ai patriei și pionieri. :)

Categories: Motivaționale

Șosete de vară

May 15th, 2010 5 comments

sosete
foto: nydailynews.com

Pentru că vine vara, e nevoie să știi ce șosete merg în funcție de ocazie. Fiind cald, muți renunță la șosete de tot. E o idee bună? Au fost discuții aprinse pe forum despre asta aici și aici, motiv pentru care voi încerca să sumarizez concluziile..

Să notăm întâi faptul că picioarele se numără printre zonele ce transpiră foarte mult. Pe timp de vară, căldura excesivă contribuie și ea la transpirație. Transpirația rezultată intră în pantofi unde, datorită lipsei aerisirii, creează mirosuri care de care mai neplăcute.

Categories: Sosete

Cea mai ușoară cale să devii maestru în stil

May 8th, 2010 No comments

Salut,

Am o surpriză foarte mare pe site pentru tine. Așa că nu mă voi întinde cu vorba, te las cu prezentarea:

http://www.fiicustil.ro/tinute-comentate

Ovidiu

Categories: Produse

Ce te împiedică să ai rezultate în stil

May 2nd, 2010 21 comments
Multă lume se află de ceva vreme pe acest site. Intră, le place informația și felul cum e prezentată, apoi se hotărăsc să fie mai atenți la haine. După o lună de zile îmi cer feedback vizavi de stil și văd din pozele lor că schimbarea nu este una majoră.

Nu e vorba că mă aștept să arate ca un model de pe catwalk, ar fi exagerat pentru mulți dintre ei. Lumea l-ar lua la șuturi pe unul timid dacă vede că se îmbracă prea extravagant. Dar unele lucruri în ținutele lor (de bază) nu sunt rezolvate.

Categories: Motivaționale