Archive

Archive for April, 2010

Cum asortez cravata și batista de buzunar?

April 25th, 2010 31 comments

Nu mi-am mai pus problema până ieri când, mergând cu cineva să căutăm costum de nuntă, vânzătoarea ne-a zis că cravata și batista de buzunar (cea care vine pusă în pieptul sacoului) trebuie să se asorteze. Altfel, a continuat ea, arăți ca un papagal cu atâtea culori.

Eu eram ferm convins că batista de buzunar și cravata NU trebuie să se asorteze. Bineînțeles, nu am făcut mare caz pe asta însă am mers acasă și am mai aruncat o privire în celebra carte a lui Bernhard Raetzel, ”Gentleman – Ghidul etern al modei masculine”.

Categories: Imbracaminte formala

Prinde reducerea de 48 de ore la cartea “Fii cu stil!”

April 21st, 2010 No comments

Știu că nu v-am prea răsfățat cu reduceri așa că a venit momentul să o fac. Cine comandă în următoarele 48 de ore (și confirmă, bineînțeles) va primi o reducere de 10 lei la carte. Asta înseamnă 20%!

Sunt convins că se merită, am primit zeci de mesaje de felicitare pentru această carte, unele chiar de la fashion designeri…

După această reducere voi ridica prețul la 57 de lei.

Pagina de prezentare este: http://www.fiicustil.ro/carte/
Pagina de comanda este: http://www.fiicustil.ro/carte/ComandaPosta.aspx?obs=reducere_10_lei

Categories: Produse

Cum mă îmbrac la o nuntă?

April 17th, 2010 42 comments

Barbati la o nunta

Intrebarea asta mi-am pus-o acum câteva zile când am primit invitața la prima nuntă din acest an. Începe sezonul nunților și trebuie să fim pregătiți, să arătăm excelent la acest eveniment formal.

Am pregătit pentru tine un mic ghid ce îți spune scurt și la obiect cum te-ai putea îmbrăca atunci când ești invitat la un asemenea eveniment formal. Acest articol nu se adresează mirilor, însă, ci nuntașilor. Deci dacă știi că ai de mers la (ce puțin o) nuntă anul acesta… citește în continuare.

Categories: Imbracaminte formala

Castigatorii concursului Fii cu stil!

April 15th, 2010 11 comments
Da, s-a terminat. Primul concurs a fost un succes total deoarece a avut foarte mulți câștigători. Înainte de a-i anunța, să vedem puțin statisticile:
 • peste 8 000 de voturi!
 • 260 de concurenti!
 • 20 castigatori!

Câștigătorii sunt:

 1. kalio
 2. Cristi
 3. bogdan
 4. Patrascanu George Bogdan
 5. Talmacel Marian Silviu
 6. Razvan Stan
 7. Andrei
 8. Enache Nicusor
 9. marin cosmin
 10. Ionutz
 11. Cialma Alexandru Raul
 12. alexandru cirstocea
Categories: Concursuri

Care stil e mai bun?

April 9th, 2010 8 comments

intrebare

Dacă ar fi să adun cele mai nasoale comentarii de pe acest blog, cele care conțin înjurături (și pe care le-am șters cu plăcere) sau cele care conțin ironii, toate critică un anumit stil vestimentar în detrimentul altuia.

Ce vreau să spun prin asta: multă lume intră pe site, scanează ținutele, apoi spune ceva de genu’: “ținuta asta este singura ok”, celelalte sunt foarte nasoale și nici n-ar trebui să se numească “cu stil”.

Categories: Motivaționale

Cum mă asortez dacă sunt blond?

April 2nd, 2010 8 comments

Ți-ai pus vreodată întrebarea ce culori ai putea să porți în funcție de culoarea părului? Eu mi-am pus-o de multe ori și am auzit-o de și mai multe ori. Având părul negru, ochii negri și tenul închis, am crezut dintotdeauna că negrul mi se potrivește cel mai bine. Între timp am aflat că negrul nu mi se prea potrivește și că există culori care să îmi vină mult mai bine.

Categories: Asortarea culorilor