Archive

Archive for March, 2010

Caștigă cartea ”Fii cu stil!” fără tragere la sorți! [Update 07 apr 2010]

March 31st, 2010 8 comments
Noutati de ultima ora (7 apr. 2010): Transformă voturile obtinute la concurs în reduceri la carte!
Pentru ca nu toată lumea va ajunge la 300 de voturi (desi, acum cateva ore, primul concurent a ajuns la 300 de voturi), m-am gandit sa ofer o alta cale de a obtine cartea.
Voi oferi tuturor discounturi in functie de numarul de voturi la finalul concursului astfel:
•cei care au cel putin 50 de voturi (inclusiv) beneficiaza de un discount de 5 lei
•cei care au cel putin 100 de voturi (inclusiv) beneficiaza de un discount de 10 lei
•cei care au cel putin 150 de voturi (inclusiv) beneficiaza de un discount de 15 lei
•cei care au cel putin 200 de voturi (inclusiv) beneficiaza de un discount de 20 lei

Taxele postale pentru cei ce vor beneficia de discounturi vor fi suportate de ei insisi. In contrast, cei care castiga cartea prin acumularea celor 300 de voturi beneficiaza de transport gratuit.
Pot beneficia de discount doar cei care is exprima aceasta optiune in termen de 5 zile de la incheierea concursului. In limita timpului disponibil o sa va contactez chiar eu pentru a va aminti de oferta.

Categories: Concursuri

Costumul gri, potrivit la orice ocazie

March 26th, 2010 35 comments

costum gri deschis cu cravata formala roz si camasa alba

Un costum beton e ca o armura: cand o porti, esti de neoprit. E ceva in faptul ca porti o piesa vestimentara scumpa ce te face sa fii mai pus pe treaba si mai increzator in fortele proprii.

Daca nu esti genul care trebuie sa poarte costum in fiecare zi, probabil nu-l alegi nici seara sau in weekend. Totusi, apar ocazii in care TREBUIE sa apari la costum. Pentru ca nu vrei sa cheltui bani pe o gramada de costume de diferite culori, te gandesti la unul pe care sa-l scoti la nevoie din cand in cand.

Categories: Imbracaminte formala

Ai personalitate?

March 25th, 2010 4 comments

Cel puțin asta ne îndeamnă să ne întrebăm Pera Novacovici, unul dintre oamenii care își dedică întreaga viață schimbând alte vieți.

Și-a relansat una dintre carțile sale, aș zice și cea mai apreciată: Personalitate Alfa. Volumul se vrea a fi o incursiune în interiorul nostru, călătorie ce are menirea să ne ajute să ne dezvoltăm potențialul, să ne găsim vocația și să devenim ”alfa”.
Dacă aplici ce citești, cartea te va ajuta să elimini principalele obstacole interne ce stau între tine și obiectivele tale în viață, fie că e vorba de împlinire spirituală sau materială.

Categories: Uncategorized

Reguli de igiena personala

March 12th, 2010 37 comments

tub-de-pasta-de-dinti

Igiena e de bază. Dacă există vreun lucru mai important decât stilul vestimentar atunci e igiena. Nu vreau sa dau motive pentru asta, sunt sigur ca le știi deja însă nu am vorbit până acum despre asta și e momentul să o fac.

De ce m-am hotărât să scriu acest articol? Pentru că săptămâna trecută am auzit o știre la TV care m-a șocat:

Românul folosește în medie două tuburi de pastă de dinți PE AN.

Categories: Igiena personala

Style icon: Zac Efron

March 5th, 2010 18 comments
A trecut ceva vreme de cand nu am mai luat o celebritate la bani marunți (ultima fiind David Beckham). Așa că l-am ales pe Zac Efron, un tip ce mie mi se pare că are extrem de mult stil.

Când eram mai mic credeam că toate celebritățile astea se îmbracă bine pentru că au o echipă de oameni în spate plus mulți bani la dispoziție. Acum știu că, dacă analizez puțin piesele vestimentare, pot să mă îmbrac și eu în același stil.

Categories: Style Icons

Lucruri de baza despre imprimeuri

March 2nd, 2010 1 comment


Pe langa culoare, un element important cand vine vorba de haine si de alegerea lor este reprezentat de imprimeuri (eng. pattern). Imprimeurile vin intr-o mare varietate si pot face minuni atunci cand vine vorba de asortarea tinutei. Totusi, daca nu stii ce faci, poti arata ridicol incercand sa asortezi imprimeuri.

Sa vedem care sunt cele mai intalnite imprimeuri pentru barbati pe care le poti incorpora in tinutele tale.

Dungile

Categories: imprimeuri